16.5 C
Vaslui
07-oct.-2022

Se lucreazã la rostul podului degradat de la Simila. În douã zile, lucrãrile vor fi finalizate!

- Advertisement -

LUCRARE LA POD… Dupã ce la sfârsitul sãptãmânii trecute în Bârlad a fost un haos general privind circulatia rutierã, acum lucrãrile la podul de la Simila merg altfel. Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi au rezolvat asa cum au promis lucrarea de pe DE 581, iar de trei zile sunt în curs de executie lucrãrile de înlocuire a rosturilor de dilatatie la podul de pe drumul national DN 24, km 75, iesire din Simila, judetul Vaslui.

Se apreciazã cã în 2 zile va fi finalizatã lucrarea si ridicate semafoarele. Operatiunea constã în demontarea rostului degradat, refacerea suportului, trasarea si realizarea gãurilor, montarea rosturilor noi si are termen de finalizare de cel putin 5 zile/fir. Deja se lucreazã de trei zile, iar termenul nu poate fi devansat deoarece sunt folosite în procesul tehnologic betoane speciale cu termen strict de întãrire si protectie. „Având în vedere complexitatea operatiunii si instalatiile folosite, activitatea nu se poate desfãsura pe timpul noptii, ci doar pe timpul zilei. Totodatã, în procesul tehnologic existã si pauze obligatorii în care nu pot fi executate alte operatiuni. Au fost finalizate lucrãrile de la podurile de la Tutova si iesirea din Bârlad, iar aceasta este ultima lucrare de acest tip din judetul Vaslui. Multumim pentru întelegere si sprijin în realizarea acestor lucrãri care asigurã rezistentã si sigurantã podurilor”, a mentionat Nicolae Popovici, purtãtorul de cuvânt al DRDP Iasi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Protejam aria protejata PRODANA, dar canalizarea de la complex tot in prodana se deverseza. Mai bine ar face campanii de informare si constientizare.
    Un avertisment ar fi fost suficient. Politia Locala Barlad sa se ocupe de adevaratele probleme din oras.
    Dezgustator tovarase Chelaru….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.