spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Se poate si fãrã tãiere de panglicã!

- Advertisement -

DISCRETIE… Autoritãtile din comuna Drânceni sunt de lãudat, pentru cã, desi au construit o toaletã cu conditii civilizate la scoala din Râsesti, unde elevii au scãpat, asadar, de WC-ul din fundul curtii, cei de la Primãrie nu s-au apucat sã facã o ceremonie specialã si o tãiere de panglicã, asa cum se întâmplã chiar si la „case mari”, spre hazul internetului. Cei de la Drânceni, întelegând cã nu e tocmai o izbândã ca în 2024 cineva sã se laude cu faptul cã a fost construitã o baie interioarã la o scoalã, au fãcut un anunt discret, la care au atasat fotografiile cu noile conditii din unitatea de învãtãmânt.

Dupã ce vara trecutã, judetul Vaslui figura pe primul loc la numãrul de unitãti de învãtãmânt care au toaletele în exterior, cu 111 de scoli si grãdinite în aceastã situatie, cele mai multe primãrii „prinse” în aceastã situatie au grãbit lucrãrile pentru constructia bãilor interioare. Primãria Drânceni a reusit sã scape scoala Râsesti de toaleta din fundul curtii. Din fericire, edililor nici nu le-a trecut prin cap sã facã vreo ceremonie ca la Piatra Neamt, unde modernizarea unui WC dintr-o unitate de învãtãmânt a fost marcatã de o festivitate amplã, cu tãiere de panglicã, felicitãri deosebite si fotografii cu autoritãti zâmbitoare. Se pare cã cei de la Drânceni au luat aminte la ironiile provocate de o asemenea trãsnaie, astfel cã au procedat cumsecade: au fãcut un anunt simplu pe Facebook, unde au arãtat poze cu vechea toaletã versus noile conditii. „Ne adresãm cu umilintã si determinare, recunoscând cã ceea ce prezentãm nu este un moment de glorie sau de triumf pentru anul 2024. (…) Prin aceastã actiune, am încheiat constructia grupurilor sanitare în toate clãdirile Scolii Gimnaziale „Prof. Ioan Dãnilã” din comuna Drânceni. Înlãturãnd toaletele rudimentare din curtea scolii, am reusit sã oferim elevilor si cadrelor didactice conditii adecvate de igienã”, au transmis reprezentantii Primãriei Drânceni, alãturi de pozele care evidentiazã contrastul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Comuna Drânceni are un primar de nota zece cu felicitări ,recomand cetățenilor să fie cât mai optimiști și să aibă încredere în acest primar care a venit în primărie doar pentru binele comunei .Acest primar are o situație excepțională pe plan personal înainte de a deveni primar și nu a venit în primărie ca fostul primar pecheanu care a devenit bogat (furând la greu)după ce l-au votat cetățenii.
    Faceți diferența .

  2. Primarul actual, Mihai Murarasu tace și face.
    A construit o grădiniță impecabilă la Ghermănești, a construit două parcuri mai mult decât decente la Râșești și Ghermănești, a făcut stații de autobuz trainice și utile, a construit aceste băi atat de necesare pentru copiii din Râșești, a construit o magazie pentru primarie pentru ca era vraiște acolo, a turnat asfalt pe câteva străzi, etc. La asta se adaugă masa pentru toți copiii din comuna, susținerea Ansamblului din comuna, burse pentru elevi, etc.
    Încep acum doua proiecte importante, aducțiunea de apa în comuna și construcția de locuințe sociale.
    Sa adaugam faptul ca a găsit o situație dezastruoasă pe care încă nu a reușit s–o îndrepte, asa multe prostii s-au făcut în ultimele mandate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.