Se pregãteste modernizarea drumurilor din Epureni, Banca si Rosiesti

NOU… Trei primãrii din judetul Vaslui pregãtesc proiecte de modernizare a drumurilor comunale. Este vorba despre cele din Epureni, Banca si Rosiesti care, potriviti Agentiei pentru Protectia Mediului Vaslui, au depus luna aceasta documentatiile pentru obtinerea de acorduri de mediu pentru asfaltãri si modernizãri de drumuri.

Iatã, mai exact, ce proiecte se pregãtesc:

– Primãria Comunei Epureni a solicitat acord de mediu în vederea emiterii aprobãrii de dezvoltare pentru “Modernizare drumuri de inters local “, proiect propus în localitãtile Epureni si Bãrlãlesti, comuna Epureni, judetul Vaslui, în lungime totalã de 5135 m, DC59 si DC59A

– Primãria Comunei Banca a solicitat acord de mediu în vederea emiterii aprobãrii de dezvoltare pentru “Asfaltare drumuri de interes local în comuna Banca, judetul Vaslui”, proiect propus a fi amplasat în localitãtile Sârbi, Gara Banca, Banca si Tifu, comuna Banca, judetul Vaslui, în lungime totalã 6644 m, DC16, DC122.

– Primãria Comunei Rosiesti a solicitat acord de mediu în vederea emiterii aprobãrii de dezvoltare pentru “Modernizarea infrastructurii rutiere afectate de viiturile din cursul anului 2019, în comuna Rosiesti, jud. Vaslui “, proiect propus în localitãtile Rediu, Codreni, Idrici, Valea lui Darie si Gura Idrici, comuna Rosiesti, în lungime totalã de 9690 m.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ