Se retrage Simona Halep?! Anunțul făcut chiar de tenismenă

Aflată pe locul 2 în clasamentul WTA, Simona Halep a mărturisit că s-a simțit cam obosită în ultima perioadă. Cu 24 de ani de tenis în spate, sportiva se gândește chiar și la o retragere.

Halep spune că odată ce va părăsi Top 10 WTA se va retrage din tenis, dar până atunci consideră că mai are doi-trei ani în care poate juca. Simona rămâne însă în continuare motivată pentru câștigarea celui de-al treilea Grand Şlam din carieră.

„Am avut senzaţia asta că am obosit în ultima perioadă. Au fost ani grei. M-am gândit şi la retragere, să fiu sinceră, însă simt că mai pot şi încă mult. De visat, nu mă împiedică nimic să visez, aşa că în continuare sunt foarte motivată să merg înainte pentru al treilea Grand Şlam pentru a vedea cât mai pot să fiu în top 10. Pentru că atunci când voi ieşi din top 10, cred că o să trag pe dreapta. Dar mai am, doi-trei ani eu zic că mai pot să joc. …https://www.bzi.ro/se-retrage-simona-halep-anuntul-facut-chiar-de-tenismena-3968742?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ