Se schimbă contractele de muncă. Informația momentului pentru absolut toți angajații din România!

Veste uriașă pentru toți angajații din România. Anunțul a venit direct de la Guvern. Este informația momentului dezvăluită de către un ministru cheie din Executiv. Milioane de români sunt vizați.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea să revoluționeze România. Este anunțul momentului pentru toți angajații. Este vorba despre o schimbare majoră privind contractele de muncă.

Se schimbă contractele de muncă

Toți angajații din România vor avea câte o semnătură electronică și astfel am putea scăpa de toate hârtiile, totul urmând a se centraliza online. „Eu sunt decisă să merg mai departe cu acest proiect. Cred că este momentul să facem un pas înainte în modernizarea relațiilor de muncă, inclusiv prin oferirea posibilității, subliniez – a posibilității – ca un angajat să poată semna contractul de munca folosind semnatura electronică.

Deschid această posibilitate fără să anulez varianta în care contractele s-ar semna pe hârtie, ca de obicei. În nici un caz nu vreau să îngrădesc cuiva dreptul să își semneze contractul cu pixul pe hărtie. În acest sens vreau să-i asigur pe toți cei care ne urmăresc că pasul înainte pe care vreau să îl fac este un pas care vine ca raspuns la toate semnalele venite din mediul privat, și chiar și din mediul public

Vom avea două tipuri de semnatură:

– Semnatura avansată pentru documentele interne

– Semnatura calificată pentru contractele de muncă”, a explicat ministrul.

Violeta Alexandru a explicat și de ce a recurs la această decizie. „Și am avut mai multe dezbateri cu cei care gestionează acest subiect și care au expertiza necesară.  Mă refer la Agenția pentru digitalizarea României și Serviciul de Comunicații Speciale. … https://www.capital.ro/se-schimba-contractele-de-munca-informatia-momentului-pentru-absolut-toti-angajatii-din-romania.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ