Se sună adunarea la Hușana Huși

PLANURI… Antrenorul Hușanei, Florin Croitoru, a sunat adunarea în tabăra “alb-albastră”, principalul obiectiv pentru cea de-a doua parte a sezonului fiind clasarea între primele cinci locuri ale clasamentului.

LA TREABĂ… Ocupanta locului patru în Seria 1 a Ligii 3, Hușana Huși, se reunește astăzi, la propriul stadion, pregătind partea a doua a campionatului, în care are ca obiectiv clasarea între primele cinci locuri. Echipa antrenată de Florin Croitoru va susține mai multe jocuri de pregătire în această iarnă, primul test urmând să aibă loc pe 23 ianuarie, la Piatra-Neamț, cu Ceahlăul.

Prima partidă de verificare se va disputa pe teren sintetic, la Piatra-Neamț. Pe 27 ianuarie, Hușana Huși va înfrunta Bucovina Rădăuți, formație cu care va mai juca și pe 17 februarie. “Avem în vedere să mai disputăm încă 3-4 jocuri de verificare. Suntem în tratative cu Politehnica Iași, FC Botoșani și Aerostar Bacău. Cu reprezentantele Ligii 1 suntem condiționați de momentele libere pe care le au la dispoziție, pentru a disputa aceste meciuri.”, a declarat antrenorul Florin Croitoru. În ceea ce privește perioada de transferuri, hușenii au punctat deocamdată doar la capitolul plecări, noile transferuri urmând să fie anunțate în cursul zilei de astăzi. Atacanții Adrian Viorică și Francis Agbleta, dar și mijlocașul Claudiu Aioanei despărțindu-se în această iarnă de gruparea hușeană. Returul Ligii 3 va debuta pe 13 martie, hușenii urmând a întâlni, în deplasare, pe Bradu Borca. După prima parte a sezonului, Hușana se află pe locul 4, cu 18 puncte, la patru puncte de ocupanta primului loc, Știința Miroslava.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ