Secretele din spatele alertei cu bombă de la Hotelul „Unirea” din Iași! Cine a sunat la 112 să anunțe că totul va sări în aer și ce a vrut de fapt?

Panică în centrul Iașului în weekend. Mai multe echipaje de intervenție au luat cu asalt Piața Unirii din Iași după o alarmă cu bombă. Inițial s-a crezut că este vorba despre un exercițiu, dar nu a fost așa. Pompierii, pirotehniștii și polițiștii din Iași au petrecut câteva ore bune scotocind tot Hotelul „Unirea”. Într-un final s-a dovedit a fi o alarmă falsă

Clipe de panică în centrul Iașului. Sămbătă, în jurul prânzului, Piața Unirii din Iași a fost luată cu asalt de polițiști, pompieri și pirotehniști după ce un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că în Hotelul „Unirea” a fost plasată o bombă. Ore întregi, specialiștii din Iași au verificat dacă cele semnalate se confirmă, iar pentru persoanele cazate în hotel ceea ce s-a întâmplat a fost un adevărat șoc.

„Abia ne-am cazat, nu ne-a spus nimeni ce se întâmplă. Noi am ieșit din hotel pentru câteva minute și nu ne-a mai lăsat Poliția să intrăm înapoi. Sunt foarte speriată, nu am mai pățit niciodată așa ceva”, a spus sâmbătă o femeie care abia se cazase la Hotel „Unirea”.

Panică a fost și printre o parte dintre angajați. Odată ce autoritățile au înconjurat hotelul, tot mai multe persoane au început să se întrebe ce se întâmplă. Fiind vorba despre o alertă cu bombă, autoritățile au făcut un perimetru în jurul hotelului, iar circulația în zonă a fost restricționată. …https://www.bzi.ro/secretele-din-spatele-alertei-cu-bomba-de-la-hotelul-unirea-din-iasi-cine-a-sunat-la-112-sa-anunte-ca-totul-va-sari-in-aer-si-ce-a-vrut-de-fapt-exclusiv-4142349?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ