-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Secretele lui Botezatu! De ce nu mai îmbătrânește? Adevărul gol-goluț despre intervențiile estetice! «Fetele spun că sunt sexy așa!»

- Advertisement -

Cătălin Botezatu refuză să îmbătrânească! Fost model internațional de sucuces, designerul continuă să fie, și la 55 de ani, cel mai șarmant bărbat din showbiz! Ultimele sale imagini postate pe rețelele de socializare au făcut furori, iar Bote a fost acuzat că a apelat până și la intervenții estetice chirurgicale. Se știe că designerul este client fidel al clinicilor de înfrumusețare, de ani buni.

Cătălin Botezatu rămâne fantezia femeilor și la 55 de ani! Anii au trecut peste el, dar ridurile cam refuză să apară pe chipul lui Bote. Cel puțin, în pozele pe care designerul le expune cu generozitate pe rețelele de socializare să cauți cu lupa și nu găsești o cută, un riduleț!

Tocmai de aceea, designerul a fost acuzat că își editează forografiile în exces. Gurile rele au spus că Bote nu ar fi deloc străin nici de operațiile estetice, la care ar fi apelat, totuși, în ultima vreme…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/secretele-lui-botezatu-de-ce-nu-mai-imbatraneste-588973.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.