spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Secretul succesului pesedist: trei într-unul! | PAMFLET

- Advertisement -

Toatã lumea stie cã echipa e cheia sucesului, doar sã nu fie o cheie din aia papagal în care cazi de prost. Dar pentru cã avem o cheie, în ciuda multor presedinti de votare din judet, cãrora le lipseste, suntem în mãsurã sã analizãm la rece alegerile haotice din judetul Vaslui. Trebuie sã remarcãm cã a iesit cine trebuia sã iasã, pentru cã dacã nu iesea se mai duceau vreo 3-4-5 lideri pesedisti dupã Buzatu, adicã în arest. Si nu toti au vilã cu livadã ca dânsul, ceea ce e destul de inconfortabil. Dacã e sã ne referim strict la spãlãtorii de bani, Tifon si Saorma, nu ar fi usor pentru ei sã o ardã în arest la domiciliu într-un apartament ANL îmbâcsit. Una e sã te plimbi prin livadã cu ATV-ul si alta e sã te dai cu skaterul de la dormitor pânã la baie. Plus cã numai unul are o concubinã eroinã care-si rupe tenisii ca sã-i aducã conserve de fasole!

P.S. Ãstia care nu-s în situatia lui Buzatu se hlizesc indiferent si cred cã e imposibil sã ajungã într-o situatie atât de penibilã. Asa credea si Buzatu când citea Mincinosu acum un an!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Norocul Chiorului. La Bărlad a avut bulan maxim
    Pe buletinul de vot la locale era psd pe 3
    La judet pe 3 era pnl
    Cine a primit ordin sa voteze 3, a votat din vreseala pnl

  2. Arcaleanu nu mai latri ??? ca multe minciuni ti-a mai debitat mintea sa spui electoratului….te-ai linistit ? cum ai crezut ca cu nota 1(unu) la examen te va vota vreo cineva ??? nu ai fost in stare sa conduci o institutie, dar sa conduci un municipiu… lasa-te si vezi-ti de treaba ta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.