1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Secretul tuturor reușitelor gimnastelor de la CSȘ Bârlad este munca în echipă! Au adus acasă 33 de medali! (FOTO)

- Advertisement -

SALBĂ DE MEDALII… La Campionatul Național Școlar colectivul desfășurat la Buzău între 18 și 21 aprilie, Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad, cel mai numeros din întreg concursul, a reușit să aducă acasă 33 medalii și 14 locuri IV – VI. Sportivele din Bârladul au reușit să cucerească astfel 15 medalii de aur, 8 medalii argint, 10 medalii de bronz. Toate aceste rezultate au fost obținute de:

Echipă de aur, junioare 3, formată din Giușca Miriam, Căldăraru Ecaterina, Balan Alexandra, Cișmaru Giulia.

Echipa a doua de junioare 3: Costan Maria, Roșca Gabriela, Darie Patricia și Popa Marina, au fost la un pas de podium, ocupând locul 4.

La probele individuale: Giușca Miriam a cucerit toate medaliile de aur – 5 la număr: individual compus, sărituri, paralele, bârnă și sol. Căldăraru Ecaterina a reușit să adune în tolba sa o medalie de argint la paralele și 3 medalii de bronz la individual compus, sărituri și sol; Balan Bianca o medalie de argint la bârnă și Cișmaru Giulia o medalie de bronz la sărituri. Bucătaru Andra, junioara III, a câștigat 3 medalii de aur, la individual compus, bârnă și sol și două de bronz la sarituri și paralele, în timp ce colega ei, Balan Ilona a câștigat două medalii de argint la individual compus și sol. Echipa de junioare II, formată din Bîgu Daria, Drestaru Maria, Caldararu Maria, Cazacu Daria și Avram Georgiana au cucerit medalia de argint. Tot la acesta categorie, la probele individuale Bîgu Daria a câștigat 4 medalii de aur, la individual compus, sărituri, bârnă și sol. La junioare II s-a remarcat și Ariana Olaru care a câștigat o medalie de argint. La categoria junioare I Donose Andra a câștigat 2 medalii de aur, la sol și sărituri și o medalie de argint la individual compus și două de bronz la paralele și bârnă. Costan Maria, Balan Ioana, Drestaru Maria, Balan Alexandra, Cișmaru Giulia, Căldararu Ecaterina, Olaru Ariana, Balan Ilona au fost ocupante ale locurilor IV-VI la mai multe probe.

Felicitări antrenorilor pentru perseverența și pasiunea lor, felicitări copiilor pentru efortul și dăruirea lor și mulțumim părinților pentru susținere ! Sărbători Pascale binecuvântate tuturor! Antrenori acestor viitoare campioane la gymnastică sunt: Iordache Liviu, Iordache Ana-Maria, Crupenschi George, Fotache Paula, Panaite Sebastian. Sărbători Fericite tuturor fetelor de la CSȘ Bârlad, de la gimnastică și antrenorilor lor!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.