-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Secția Boli Infecțioase a spitalului din Bârlad are un medic nou: Luana Butiuc!

- Advertisement -
dr. Luana Butiuc

DECIZIE SALUTARĂ…  Echipa secției de Boli Infecțioase are din luna Aprilie, pentru o perioadă nedeterminată, un medic de referință din municipiul Huși. Dr. Luana Butiuc. Doctorița este medic primar boli infecțioase și a susținut continuitatea serviciilor în secția de profil a spitalului bârlădean, atât înainte, cât și în toată pandemia. Mai precis, cât timp spitalul din Bârlad a fost suport Covid 19 (aproape doi ani), medicul Luana Butiuc, din Huși, a făcut naveta la Bârlad, fiind detașată pentru a susține spitalul șI pacienții în tratarea cazurilor de Covid 19.  “Deoarece s-a integrat în colectiv încă de la început, în scurt timp secția devenind o a doua familie, doamna dr. Luana Butiuc a decis să se stabilească definitiv la noi. Este un medic devotat, sensibil, respectat de colegi, empatic cu pacienții, căutând soluții pentru fiecare în parte. Are doi copii minunati și un sot ambițios, astfel, dna doctor întărește rândurile medicilor noștri prin curaj și pasiune. Bine ați venit în marea familie a spitalului nostru, doamna doctor Luana Butiuc!”, a precizat Cristian Cosmin Feraru, managerul spitalului din Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Medic nou????? A innebunit Ciprinol sau cum? Doamna doctor face garzi la Barlad de ani buni iar acum e prezentata ca fiind medic nou? Domnule manager, cred ca si pentru astfel de comunicate e nevoie sa chemati subordonatii cu legea in mana sau cu ordinele de ministru asa cum faceti si pentru celelalte semnaturi!!!

  2. Pentru ca tot suntem in saptamana mare, cea mai buna pilda este cea a celor 2 talhari. Unul a ajuns in rai pentru ca s-a cait pentru nelegiurile lui, celalalt in iad ! Cateodata iadul este si aici printre noi. Sper din suflet in saptamana mare, ca ranjetele de pe fața „talharilor „sa se stearga si iadul sa -i inghita pentru cat de nenorociti sunt! P.s nebuna asta a urlat la mama mea pana a facut accident vascular . Nu o sa trec niciodata peste.chiar daca avea o varsta era mama care m-a crescut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.