10 C
Vaslui
26-mart.-2023

Sector de drum național în continuare închis în județul Galați. Intervenție dificilă din cauza nămeților

- Advertisement -

Zăpada viscolită din timpul nopții a îngreunat intervenția utilajelor, astfel că și la această oră sectorul Drumului Național 24D–Băleni-Tulucești, județul Galați, este închis circulației.

În continuare, angajații de la Drumuri și Poduri fac eforturi pentru a degaja zăpada și a reda circulației Drumul Național 24 D.

„În acest moment, utilajele acționează pe porțiunea cea mai problematică, cuprinsă între localitatea Băleni și intersecția DN 24D cu DN 26”, au transmis reprezentanții companiei.

De asemenea, se mențin restricțiile de circulație pentru camioane pe DN26 Galați – Murgeni și pe DN24D Bălăbănești – Băleni. Cel mai greu se circulă între Băleni și Vârlezi și între Tulucești, Oancea și Gănești.

Potrivit ISU Galați, se menține restricția traficul rutier cu masa totală maxim admisă peste 3,5 tone pe DN 22B – dig Brăila –Galați.

În ceea ce privește drumurile județene, se circulă cu greutate între Barcea și Movileni, Roșcani și Oancea, Băleni și Cudalbi, Tecuci și Furcenii Noi, Tăplău și Cârlomănești, Vârlezi și Valea Mărului, Cuca și Fârțănești. Autoritățile mai anunță că în județ nu sunt probleme cu rețelele electrice…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/sector-de-drum-national-in-continuare-inchis-in-2238289.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.