Sectorul de drum dintre Bălteni și Oșești va fi reabilitat

REABILITARE… Consiliul Județean a alocat fonduri pentru modernizarea a 15 km de drum județean între Bălteni și Oșești.

INVESTIȚII… Drumul județean DJ 207E va fi reabilitat pe sectorul Bălteni-Oșești. Consiliul Județean a alocat fonduri pentru modernizarea a 15 km de drum județean. Va fi turnat un covor asfaltic, urmând să fie trasate marcaje rutiere și montate indicatoare rutiere, astfel încât traficul, pe acest segment rutier, să fie în siguranță.

«De acest drum județean beneficiază cetățenii din comunele Bălteni, Delești, Cozmești și Oșești. În planul nostru de reabilitare a traseului s-a suprapus cu drumul ce duce la Mănăstirea Fâstâci. Acesta este lucrul poate cel mai important, faptul că drumul ce se intersectează cu DJ 207E și merge până la Mănăstirea Fâstâci a fost modernizat prin PNDL, dând un acces civilizat tuturor pelerinilor care doresc să viziteze mănăstirea. Sperăm ca pe viitor să apară alte programe de modernizare a mediului rural, astfel încât să mergem mai departe cu modernizarea infrastructurii rutiere din satele vasluiene», a declarat președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu. (Maria Sava)
2 COMENTARII

  1. Întreb și eu pe aceasta cale daca la terminarea unei lucrări la un drum județean este cineva care atestă că respectiva lucrare sau reparare este conform legii. Eu am impresia că cineva rade de noi cei care circulam pe drumurile publice. De curând sa reparat drumul județean Podeni -rebricea și va spun că acea lucrare este jalnică.au fost gropi și acum sunt numai dâmburi și denivelari .oare banii și-i încasează după calitatea lucrării??

  2. Auzi…au facut drum sa ajungi la manastire…in oras e plin de gropi si denivelari si buzatu face drum la pelerinii care ling icoane la mănăstiri si donează la cutia vilei de la popa prostu’

LĂSAȚI UN MESAJ