spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

Ședință cu multe decizii și o scrisoare, la CL Huși!

spot_imgspot_img
- Advertisement -
DECIZII…În ultima ședință de CL, consilierii hușeni vor stabili taxa de salubrizare pentru anul 2023, la fel și cuantumul altor taxe percepute în piața agro-alimentară sau la cimitir.

DEZBATERE… Consilierii locali vor avea miercuri ultima ședință din anul 2022, iar ordinea de zi se anunță interesantă. Unul din primele proiecte de hotărâre vizează aprobarea încheierii unui protocol pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru șoseaua de centură (varianta ocolitoare) a orașului, un vis mai vechi al hușenilor, deosebit de necesar, dar neîmplinit nici după 33 de ani de la Revoluție, deși intenții și demersuri au mai fost în diverse perioade.

Tot în ședința de miercuri se va decide prelungirea contractelor de închiriere a locuințelor ANL din oraș. De asemenea, vor fi discutate și o serie de actualizări a indicatorilor tehnico-economici aparținând mai multor investiții derulate în oraș. Tot acum se va stabili și nivelul taxelor și impozitelor locale, un subiect destul de important pentru toți locuitorii municipiului Huși, fie persoane fizice sau juridice. Taxa de salubrizare va fi, de asemenea, și ea hotărâtă pentru anul 2023, la fel și cuantumul altor taxe percepute fie în piața agro-alimentară sau la cimitir. În final, conform ordinii de zi, consilierii vor avea parte de o scrisoare, care le-a fost adresată de mult invocatul evaluator cu care lucrează Primăria Huși, atunci când are de stabilit prețul unor imobile care aparțin municipalității. Fie și doar din enunțul menționat pe ordinea de zi rezultă că omul s-o fi supărat pe consilierii din opoziție, care l-au criticat în repetate rânduri pentru evaluările făcute și, mai ales, pentru prețurile considerate de multe ori sub nivelul pieții. “Referitor la critici virulente și nefondate ale consilierilor locali”, și-a explicat evaluatorul conținutul scrisorii adresate edililor municipiului Huși. Ședința va avea loc astăzi, la sediul Primăriei Huși, începând cu ora 14,00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. „prelungirea contractelor de închiriere a locuințelor ANL”- Cu totii suntem curiosi daca ati reusit sa identificati macar un proprietar care si-a inchiriat locuinta ANL (chiar daca sunt zeci), sau poate acele apartamente in care nu mai locuieste nimeni de mult timp. Oare nu explodati odata de la atata incompetenta si sa scapam de voi? Chiar cerem asa de mult?
    Miscati-va cururile umflate de lene si „libere” nu doar in campaniile electorale lingailor si mai faceti ceva si pentru cei care au nevoie de voi cu adevarat.
    Vai de mama voastra…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.