spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Sedintã de spiritism în Casa Spânzuratilor | PAMFLET

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Dupã ce Edi Glugã a fost ieri la Casa de Pensii si a ridicat ajutorul de înmormântare, la Bârlad a început sedinta de spiritism sub înaltul patronaj al Ramonei si Anutei. Dupã un sfert de orã de bântuialã, s-a gãsit calea de comunicare cu spânzuratul. Mai întâi, acesta a transmis din iad cã nu i-au recalculat bine pensia si îl roagã pe Solo Man sã intervinã. Scopul principal al sedintei însã a fost acela de a identifica unde este ascuns cel de-al doilea bilet, care era adresat conducãtorului iubit. Dupã ce fantoma spânzuratului le-a dezvãluit locul, Uzatu a gãsit importantul document si l-a citit de fatã cu toti cei prezenti, inclusiv cu spânzuratul, care încã se mai afla pe receptie de dincolo.

Iatã ce scria în misteriosul bilet:

„Domnule presedinte, numai prostii se îndrã-gostesc a doua oarã!

Eu sunt unul dintre aceia si mã adresez dumneavoastrã cu rugã-mintea sã nu picati în capcana în care eu singur am intrat. Amanta pe care o aveti acum nicidecum nu este <<lumina ochilor>> dumneavoastrã. Asa am crezut eu si uitati cu ce m-am ales: cu gâtul rupt! Prin urmare, vã ordon, dacã mã mai considerati un militar adevãrat, sã încetati orice relatie cu amanta si sã vã întoarceti la prima iubire. Aceasta este cu adevãrat lumina ochilor si pentru ea, la un moment dat, meritã sã îti pui streangul de gât“.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Ochiul murdar ,murdar vede !Spiritismul e in alta parte!Dar dupa ce se spala ,vor vedea !Asa e cand se vand sufletele satanei!Merita 30 de arginti acest articol?

  2. Speram ,atat timp cat ramane public acest artcol ,sa se AUTOSESIZEZE ORGANELE DE CERCETARE PENALA,D.N.A!Despre valori ,adevaruti,credinte ,,idealuri ,personalitati , cand veti incepe sa angajati cativa jurnalisti PROFESIONISTI INCORUPTI SI INCORUPTIBILI,ai lui Dumnezeu?

  3. Domnu’ Marboucel!
    Va fac o sugestie: Cele 3 articole pe care le scrieți ,publicați-le in 3 apariții diferite ale ziarului!
    Este obositor să citești unul d-apoi 3 dintr-o dată!!!🧙🧙🧙🤪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.