spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Ședință fulger la Consiliul Județean Vaslui: război total între privilegiații lui Buzatu și asupriții din instituție

- Advertisement -

NEÎNȚELEGERI… O ședință fulger, de câteva minute, a avut loc în urmă cu puțin timp la Consiliul Județean Vaslui. Toți angajații instituției au fost chemați la sala “Ștefan cel Mare” de către cei doi vicepreședinți, Ciprian Trifan și Dan Marian, după ce, în ultimele zile, s-a acutizat războiul dintre favoriții fostului președinte Dumitru Buzatu și cei care nu se aflau la inima acestuia. Se știe că în Consiliul Județean, Dumitru Buzatu conducea cu mână de fier, având-o la dreapta lui și pe Ana Maria Obreja, șefa de cabinet. Aceasta a reușit să-și pună aproape toți angajații în cap de-a lungul vremii, prin tot felul de măsuri absurde luate. Unii, mai lingușitori, au încercat și chiar au reușit să se împrietenească cu “fata de casă” a lui Buzatu și implicit cu acesta, atrăgându-și antipatia celor cu ceva mai multă coloană vertebrală. Numai că după căderea marelui cârmaci, barca a început să plutească în derivă, iar cei care s-au făcut preș în fața conducătorului suprem au început să fie arătați cu degetul prin instituție. Cele două tabere și-au aruncat tot felul de reproșuri, unele vechi de câțiva ani, inclusiv pe grupurile de WhatsApp ale CJ Vaslui. Sursele noastre spun că în ultimele zile au avut loc mai multe certuri, care au tot escaladat până azi, când vicepreședintele Trifan a decis să-i bage pe toți în ședință. Acesta le-a reamintit salariaților CJ că lucrează în cea mai importantă instituție din județ și că în funcție de randamentul lor depinde implementarea a sute de proiecte de investiții. “Suntem cu toții în aceeași barcă, trebuie să vâslim cu toții în aceeași direcție, nu să ne sabotăm unii pe alții”, ar fi fost mesajul transmis de Ciprian Trifan în cadrul ședinței de azi. Rămâne de văzut cât de recepționat va fi acest mesaj, pentru că unii angajați au așteptat ani de zile momentul în care pescarul șpăgar să cadă în plasa procurorilor DNA.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Sa vina DNA-ul si la LDP unde ciopirlacul de director impreuna cu directorul comercial Razvan Paval umfla devizele si iau spaguta cat casa…Cum drcau de cand lucreaza la LDP Razvanut ti-ai luat mercedes cu motor de 3000 cc ???…ZI-le la DNA cata spaga iei pentru agregate !!!!!!

  2. CJ Vaslui o adunătură de analfabeti funcționali, niște căpușe care sug din bugetul județului fără a produce nimic. Au salarii de peste 10000 lei net media pe unitate, cu tot felul de sporuri; spor de calculator,spor de antena, spor de stat pe scaun , spor de stres și terminând cu spor de stat degeaba. Deci ce va spun nui gluma verificați și convingeți-vă.

  3. Hai ca sunt oameni capabili acolo unul și unul ,minți luminate ,nu mai râdeți,consilierii știu doar sa ridice mana și sa încaseze bănuțul, în rest întrebările sunt de copii de grădiniță eventual ha ha ha….bai ce caricaturi

  4. Pai daca Trifan a fost sclavul lui Buzatu,aveți pretenții sa fie imparțial sau corect?
    Chiar nu înțelegeți că numai prin vot,alegând oameni cinstiți și Onești puteti schimba ceva?
    Restul e vrăjeală

  5. Dacă ai sânge în instalație Trifan,acum este momentul sa faci curățenie în propria ,,ogradă ” și sa dai afară toți incompetenții și slugoii care s-au făcut preș în față lui Buzatu și au nesocotit electoratul ce va dat votul….ca la anul vine decontul..la alegeri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.