spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Ședința online a CL Huși, explicată de primarul Ciupilan: „Nu putem să facem ședință printre cabluri și printre schele”

- Advertisement -
EXPLICAȚII… Primarul Ioan Ciupilan a precizat că, dacă ar fi organizat în altă locație, ar fi trebuit să care acolo „o droaie de materiale”. În realitate, nu era nimic de cărat.

APARENȚE… Dacă unii sunt curioși, totuși, să afle și varianta oficială pentru care executivul local de la Huși a organizat o ședință de CL online, în locul uneia normale, cu edilii față în față, ei trebuie să afle că primarul Ioan Ciupilan a venit cu o explicație. Evident că nu a admis în ruptul capului ideea că, în fond, mica „șustă” a fost doar soluția de a putea gestiona mai ferm ședința și de a nu le da spațiu prea mult contestatatorilor managerului Bogdan Popa să aibă intervenții prea ample, ci a spus, între altele, că, dacă ar fi organizat în altă locație, ar fi trebuit să care acolo „o droaie de materiale”. În realitate, nu era nimic de cărat, întrucât consilierii ar fi trebuit să vină la întrunire doar cu propriile idei, care, teoretic, sunt în capul fiecăruia, plus tableta din dotare, cu care Primăria Huși i-a înzestrat din bugetul public pe toți aleșii.

„Asemenea ședințe în format online se organizează în situații cu totul extraordinare, cum a fost pandemia Covid. Iar reparațiile de la Primărie, nici vorbă să reprezinte o situație extraordinară. Sunt și alte locații în care se putea face”, a precizat consilierul Radu Bobârnat, care a cerut opinia primarului Ciupilan față de decizia de a convoca ședința în sistem de videconferință. Primarul Ciupilan a răspuns: „Ar fi trebuit să ne deplasăm prin alte părți cu o droaie de materiale. Cred că avem un motiv destul de bine întemeiat. Mai mult decât atât, suntem într-o perioadă de vacanță. Unii consilieri deja sunt în concedii, așa că mie mi se pare normal să aibă dreptul de vot toți”, a susținut primarul. „S-au finalizat mai demult lucrările la sala de ședințe din incinta Primăriei”, a intervenit și consiliera Cătălina Popa. „Nu sunt scaune”, s-a auzit justificând cineva. „Păi, nu știu de ce nu sunt scaune, poate nu este făcută recepția, dar asta e altă problemă, care ține de cum se organizează activitatea acolo”, a adăugat consiliera Popa. „Doamna Cătălina, nu putem să facem ședință printre praf, printre cabluri și printre schele”, a ținut să puncteze primarul Ciupilan. Ședința online s-a întins pe durata a două ceasuri și s-a desfășurat cu mari probleme tehnice. Unii consilieri nu se auzeau, alții nu reușeau să își spună punctul de vedere, iar câțiva reclamau că se întrerupe des conexiunea. „Mai bine să nu se mai facă deloc ședințe, să hotărască ei acolo ce vor, cum vor, decât să fie făcută adunare online și să ne prefacem că ne respectăm unii pe alții și că avem opinii, care se aud din cinci în cinci secunde”, au comentat unii aleși, nemulțumiți de întrunirea virtuală.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Bai ,bai ,Ciupilan face ce vrea ,când, vrea …..cum stătea Popa arogant la Trifu zicând, nu știu în ce calitate vb de fost manager sau încă….el,care tine de scaun cu dinții, în loc sa facă pe omul care se apară, el era în continuare arogant ,fluturând niște hartii ,cu rasp de la ANI ,dar nu zice ca era incompatibil în funcție de președinte de partid nu consilier județean….se făcea ca nu știe decizia lui Ciupilan ,dar el firește ca știa.

  2. Se putea face in sala mare, cum s-a mai făcut fără probleme.

    Curșeni,
    Muiolan ați votat, MUIE să luați!!! Cu asfalt!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.