spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

Șef de Poliție din Bacău, moșier pe plantație. „Dacă nu puteți să veniți la ședință, să vă găsiți de muncă în altă parte“

- Advertisement -

Sindicaliștii Europol îl acuză de comportament abuziv pe un șef din Poliția Bacău, pentru că acesta și-ar fi chemat subalternii la ședințe pe un grup de Whatsapp, deși acest lucru este interzis de regulamentul intern.

Sindicatul Europol susține că un şef de poliţie din Bacău foloseşte un grup de WhatsApp pentru a convoca o şedinţă, deşi acest lucru este interzis. De asemenea, contrar reglementărilor în vigoare, polițistul amintit cere prezenţa obligatorie a agenţilor la şedinţă, ameninţându-i că, în caz contrar, îşi pot căuta de muncă în altă parte.

„Deşi la nivelul Poliţiei Române folosirea aplicaţiilor informatice (What’sApp) este interzisă, constatăm cu stupoare că încă mai există «şefi » care folosesc această modalitate de transmitere a informaţiilor cu caracter intern , pentru a da “ordine” şi a dispune după bunul plac de timpul liber al subalternilor. O astfel de situaţie o întâlnim şi în acest caz al unui şef din cadrul unei Poliţii municipale din municipiul Bacău, care nu se crede nici mai mult nici mai puţin decât un «moşier» pe propria «plantaţie», urmând ca în cazul în care aceştia nu i se conformează ordinelor îşi vor «găsi de muncă în altă parte »”, au scris miercuri, 28 iunie 2023, pe Facebook, reprezentanții Europol.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.