24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

UPDATE: Polițistul și iubita lui cultivau cannabis în județul Vaslui!! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

COMUNICAT OFICIAL   Dezvăluiri  incendiare  în comunicatul oficial  de la DIICOT, – BT Vaslui, despre activitatea infracțională a polițistului Cristian Danu și a iubitei sale Diana Mădălina Muntean. Polițistul a fost prins în flagrant după ce a preluat de pe raz acomunei Deleni un colet cu droguri sintetice, iar la iubita sa acasă s-au găsit aproape 12 kg de  cannabis pregătit pentru vânzare!!

„La data de 01.02.2019 și 02.02.2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților D.C. și M.D.L, pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.  În fapt s-a reținut faptul că, în noaptea de 31.01.2019/01.02.2019, inculpatul D.C. a fost depistat în flagrant, după ce a preluat de pe raza comunei Deleni, județul Vaslui, un colet, expediat din Belgia, conținând cantitatea de 168,7 grame de Ketamină. Totodată s-a stabilit faptul că, în cursul lunii mai 2018, inculpatul  a comandat, din Germania, 100 comprimate Extasy, conținând (MDMA), droguri de mare risc care  au fost introduse în țară în luna octombrie 2018. În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpatul, agent de poliție în cadrul I.P.J. Iași, se ocupa cu introducerea în țară de droguri sintetice comandate online de pe platforma „darknet” din Olanda sau Germania.  Totodată  a rezultat faptul că inculpatul, ajutat de concubina sa, inculpata M.D.L, a cultivat cannabis  outdoor, într-o  zonă rurală  a județului Vaslui, pe care ulterior îl comercializau en-gros pe raza municipiului Iași.  La data de 01.02.2019, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la un imobil folosit  de către  inculpata  M.D.L., a fost identificată cantitatea de 11,7 kg cannabis, ambalate în pungi vidate, pregătite pentru vânzare.  La data de 02.02.2019, Tribunalul  Vaslui a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale desfășurate. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Vaslui și B.C.C.O. Iași, cu sprijinul Postului de Poliție Răducăneni, DGIPI. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.  Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, precizează procurorii DIICOT ai Biroului Teritorial Vaslui.


Sef de post din Iasi si iubita, arestati la Vaslui pentru trafic si consum de droguri!

ÎNCEPUT DE AN ÎN FORTÃ… Soc în politia ieseanã dupã ce un  agent de politie, împuternicit sef al Postului de Politie Rãducãneni, a fost arestat pe 1 februarie, într-un dosar pentru consum si trafic de droguri. Informatia a iesit la ivealã dupã ce ofiterii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitãtii Organizate (SCCO) Vaslui au mers pe fir si au ajuns sã-l ancheteze pe seful de post de la Rãducãneni. Este vorba despre agentul principal Cristian Danu, în vârstã de 37 de ani, care este originar din Vaslui. Din informatiile obtinute pe surse, politistul ar fi fost prins în flagrant delict de cãtre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Vaslui, în timp ce ridica de la Deleni, judetul Vaslui, un colet primit din strãinãtate, în care s-ar fi aflat droguri de mare risc, fiind vorba despre pastile Extasy si MDM. Odatã cu politistul Cristian Danu, pe 2 februarie a fost arestatã pentru 30 de zile si prietena sa, Diana Lãcrãmioara Muntean, din Hunedoara, având aceleasi capete de acuzare: consum si trafic de droguri. La perchezitie s-au gasit 12 kilograme  de cannabis, la politistul Cristian Danu si la iubita lui Diana Lacramioara Munteanu. Ambii sunt acum în arestul IPJ Vaslui.

Descinderea SCCO Vaslui a avut loc în dimineata de 31 ianuarie, fiind retinuti atât agentul Cristian Danu cât si prietena lui, care se mutaserã împreunã la Iasi si se ocupau de trafic de droguri. Politistul ar fi fost prins în flagrant delict de cãtre politistii de la SCCO Vaslui, sub coordonarea procurorului DIICOT de la Biroul Teritorial Vaslui, în timp ce ridica un colet primit din strãinãtate, în care s-ar fi aflat droguri de mare risc, fiind vorba despre pastile Extasy si MDM.  Acesta a fost dus la cercetãri joi seara, iar pe tot parcursul zilei de 1 februarie, a fost audiat de cãtre politistii de la antidrog si de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism (DIICOT) – BT Vaslui. Pe 1 februarie, seara, a fost prezentat Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivã pentru 30 de zile, judecãtorii vasluieni admitând solicitarea DIICOT Vaslui.

Prietena din Hunedoara l-a urmat în arest!

Surse din presa ieseanã spun, de asemenea, cã politistul introducea droguri de mare risc în tarã împreunã cu prietena lui. Diana Muntean a fost dusã si ea pe 2 februarie în fata judecãtorilor de la Tribunalul Vaslui, unde procurorii DIICOT Vaslui au solicitat si pentru ea emiterea unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Mandat pe care judecãtorii vasluieni nu au ezitat sã-l emitã, cei doi fiind filati de ceva vreme de politistii SCCO Vaslui, care au oferit probe suficiente pentru ca acestia sã fie acuzati de trafic de droguri si consum.

Politistul traficant de droguri, rusinea IPJ Iasi … si a Vasluiului!

Agentul  Cristian Danu, din Vaslui,  a fost angajat în anul 2017 din sursã externã, iar prin împuternicire a ajuns seful Postului de Politie Rãducãneni. Conform unor surse din presa ieseanã, la Rãducãneni ar fi avut loc joi descinderi, fãcute de politistii vasluieni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism – Biroul Teritorial Vaslui. Conform acelorasi surse, în urmã descinderilor ar fi fost gãsite 12 kilograme de cannabis si  mai multe pastile ecstasy . Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi au confirmat însã existenta dosarului ce îl vizeazã pe politistul Cristian Danu. Mai mult decât atât, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi s-a dispus efectuarea de verificãri, urmând ca în functie de cele constatate sã fie dispuse mãsuri legale.  Jurnalistii ieseni precizeazã cã într-o singurã zi, numele acestuia a fost scos din evidentele Politiei Iasi, de parcã nici nu ar fi fost vreodatã angajat al acestei institutii. Seful IPJ Iasi a precizat pentru ziaruldeiasi.ro cã politistul fusese promovat temporar pe postul de sef de post. „Avea cam doi ani de când a intrat în rândul politistilor. A fost recrutat din sursã externã. Nu îl stiu personal. Noi ne gândim cã în felul acesta se curãtã sistemul, însã face foarte mult rãu imaginii politiei iesene. Suntem mâhniti de un asa comportament”, a spus pentru presã comisarul sef Costel Gâtlan, seful IPJ Iasi. Vom reveni cu amãnunte, dupã ce DIICOT va prezenta un comunicat oficial, cu date din cadrul operatiunii de retinere si perchezitionare a celor doi traficanti: Cristian Danu si Diana Lãcrãmioara Muntean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.