spot_img
27.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Șef din Poliție, absolvit de orice răspundere în cazul dublei crime de la Onești. „Fapta nu este prevăzută de legea penală”

- Advertisement -

Chestorul Alexandru Scurtu, șeful Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției Române, a scăpat de acuzația de abuz în serviciu în cazul celor doi muncitori uciși la Onești de Gheorghe Moroșan. Decizia a fost luată de cunoscutul procuror Marius Iacob.

Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție a hotărât în 24 aprilie clasarea dosarului ce îl vizează pe chestorul Alexandru Scurtu, șeful Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIIAS).

Procurorul Marius Iacob a luat decizia pentru că „fapta săvârșită de acesta nu este prevăzută de legea penală, lipsind condiționalitățile tipicității obiective intrinseci acestei infracțiuni, referitoare la specificul elementului material și la urmarea imediată prevăzută de textul de incriminare”…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/sef-din-politie-absolvit-de-orice-raspundere-in-2358054.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.