19.8 C
Vaslui
02-oct.-2022

Şef din Poliţie, „cârtiță” pentru un afacerist. Îl avertiza când au loc controale și percheziții

- Advertisement -

Un ofiţer de Poliţie este acuzat că îl anunța pe administratorul unor firme despre verificările care îi vizau societăţile. O avocată i-a oferit 10.000 de euro ca să renunțe la controale.

Ștefan-Laurențiu Prioteasa, şef al Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție pentru folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (3 acte materiale) şi compromitere a intereselor justiţiei.

„În calitatea menţionată, profitând de faptul că avea cunoştinţă de zilele în care erau planificate activităţi de control ale poliţiei municipiului Brăila, inculpatul Prioteasa Ştefan-Laurenţiu ar fi oferit unei persoane informaţii nedestinate publicităţii referitoare la controalele ce vizau două dintre societăţile comerciale administrate de persoana respectivă, precum şi un punct de lucru al unei asociaţii”, spun anchetatorii.

Informaţiile nedestinate publicităţii ar fi fost oferite pe 14 septembrie, 5 octombrie şi 26 octombrie 2021, cu ocazia a trei întâlniri consecutive (care s-au desfăşurat fie în apropierea unuia dintre spaţiile comerciale deţinute de persoana beneficiară a informaţiilor, fie în interiorul autoturismului aparţinând ofiţerului de poliţie în cauză)…https://adevarul.ro/stiri-locale/braila/sef-din-politie-cartita-pentru-un-afacerist-il-2207188.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.