spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Șef nou pentru luptătorii mascați din IPJ Vaslui

- Advertisement -

MUTĂRI… Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui are un nou șef. Este vorba Doru Dumitru, de la Biroul Pregătire Profesională, care îl înlocuiește pe Sorin Ionuț Stavăr.

Stavăr venise la SAS, în luna iulie, de la Secția 6 Poliție Rurală Negrești, fiind desemnat șef al mascaților pentru o perioadă de 30 de zile. Toată lumea îl dădea drept principalul favorit pentru concursul pe care IPJ Vaslui urmează să-l organizeze pentru ocuparea acestei funcții, însă săptămâna trecută s-a întâmplat ceva în interiorul instituției, iar Stavăr a făcut cale întoarsă la Negrești. În locul său a fost desemnat inspectorul principal de poliție Doru Dumitru, de la Biroul Pregătire Profesională, care a fost pus în fruntea SAS pentru o perioadă de trei luni. De la începutul acestui an, în interiorul SAS Vaslui este o forfotă continuă, provocată de tot felul de incidente și nereguli descoperite în urma controalelor. Reamintim că în luna ianuarie, șeful IPJ a descins la Serviciul de Acțiuni Speciale și i-a pus pe toți luptătorii să sufle în fiolă. Unul dintre ei avea o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă lucrătorul SAS nu a fost sancționat, întreaga situație fiind mușamalizată. În luna februarie, la SAS Vaslui a avut loc un control dictat de la București, în urma căruia a rezultat că munca suplimentară din ultimii ani a unor “mascați” nu a fost plătită de către angajator. În urma acestor scandaluri, fostul șef al SAS, Leonard Bibirig, a intrat în concediu medical, iar apoi a solicitat ieșirea la pensie. În locul său a venit Stavăr, care a stat doar o lună de zile, iar începând de vineri a fost desemnat Doru Dumitru, care, culmea, este cumnatul luptătorului SAS care a picat testul fiolei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Politia Vaslui e de rasul curcilor, ofițerii de politie cu academie nu au voie sa ocupe funcții de conducere, fiind marginalizat pt singurul fapt ca sau născut mai inteligenți.

  2. A încercat de doua ori sa se facă ofițer acest individ și de fiecare data cădea la testul psihologic…..a treia oara l a luat și a ajuns…… nu numai ofițer dar și șef la SAS

    • Epoca lui Pantiusa de intoarce-1950..Era unul Godina care a dat de 3 ori la Academia de Politie si a picat…dar nu stie ca se poate intra cu o diploma de la Spiru, Ecologica…exact ca majoritatea parlamentarilor…Ce mai, Traian Igas-branconaj a luta bacul la 25 de ani si in 4 ani a abolvit concomitent 3 facultati …si a fost pus ministrul politistilor, Carmen dan secretara de scoala…Bode si Geaca subingineri de constructii si sudura la cald…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.