Șefa de post din Dămienești, anchetată după ce ar fi bătut un bătrân în sediul Poliției, a fost mutată în altă comună

Andreea Costea, șefa postului de poliție de la Dămienești, care este acuzată că ar fi agresat un bătrân chiar în sediul secției, pentru a-l face să recunoască un presupus furt, își continuă treaba.

Potrivit oficialilor IPJ, „față de persoana în cauză a fost sesizat Parchetul privind posibile fapte penale, fiind în derulare și o cercetare prealabilă care va stabili măsurile care se impun. Doamna desfășoară alte activități în cadrul IPJ Bacău”, a precizat subcms.Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al instituției. De fapt, șefa de post a fost trimisă să lucreze temporar la Ungureni, conform unor surse apropiate anchetei.

Potrivit statutului polițistului, sancțiunea disciplinară se aplică în 30 de zile de la luarea la cunoștință a faptei, dar nu mai târziu de un an de zile de la comiterea ei și poate fi contestată de polițist. În cazul în care împotriva polițistului s-a început urmărirea penală sau a fost trimis în judecată, menținerea sa în activitate se hotărăște după soluționarea definitivă a cauzei, cu excepția situației în care a comis și alte abateri disciplinare, când operează procedura disciplinară obișnuită. La acest moment, șefa de post își continuă activitatea și ia salariu corespunzător cu funcția sa. … https://zdbc.ro/sefa-de-post-din-damienesti-anchetata-dupa-ce-ar-fi-batut-un-batran-in-sediul-politiei-a-fost-mutata-in-alta-comuna/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ