spot_imgspot_img
8 C
Vaslui
17-apr.-2024

Șefa ISJ Vaslui, Elena Mustață, schimbată în timpul examenelor naționale. În locul său vine o fostă inspectoare

- Advertisement -
Prof. Elena Mustata
Prof. Elena Mustata

DECIZIE BOMBĂ… Șefa Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, prof. Elena Mustață, a fost schimbată din funcție astăzi, 16 iunie, în timpul examenelor naționale. Potrivit unor surse, locul său va fi ocupat, începând de mâine, de o fostă inspectoare. Este vorba despre profesoara Cristiana Botan, care a deținut, în perioada 2016-2020, funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Prof. Cristiana Botan
Prof. Cristiana Botan

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la motivele pentru care s-a făcut această schimbare într-o perioadă dificilă. Până acum, examenele naționale au decurs fără probleme, cu excepția incidentului cu elevul de la Liceul «Mihai Eminescu» Bârlad, eliminat de la proba de competențe digitale. Astfel, nu se justifică graba cu care a fost cerută schimbarea șefei ISJ Vaslui, mai ales că mandatul ei se încheia pe 1 septembrie. În timpului mandatului trecut, Cristiana Botan a abandonat corabia liberalilor pentru a-și păstra postul. Potrivit unor surse, în schimbarea de acum a șefei ISJ ar fi intervenit și Partidul Social Democrat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Buna seara! Se schimba șefii dar problemele din învățământ se înmulțesc….Slaba implicare și pregătire a cadrelor didactice face ca dorința copiilor de a invata și lipsa de motivație a părinților sa fie din ce in ce mai slabă pana la abandon…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.