9.5 C
Vaslui
25-sept.-2022

UPDATE: Șeful Vămii Albița a căzut în cap, de pe o rampă!

- Advertisement -

UPDATE 2: Medicii Spitalului Județean de Urgență Vaslui l-au evaluat pe șeful Vămii Albița, Dan Arhire, și au vești bune. Rezultatele tomografiei computerizate nu au indicat leziuni, ceea ce înseamnă că pacientul a avut un adevărat noroc, de vreme ce a căzut de la o înălțime de un metru și jumătate, s-a lovit la cap, însă a scăpat fără traumatisme severe. „O perioadă însă va trebui să fie atent la starea sa de sănătate și să se menajeze, întrucât loviturile la cap nu sunt dintre cele simple și au nevoie de monitorizare cu maximă atenție, chiar și după ce primele analize indică faptul că totul este în regulă”, spun medicii.

UPDATE 1: Din primele cercetări, se pare că motivul pentru care șeful Vămii Albița, Dan Arhire, se afla azi la serviciu, este reprezentat de faptul că procurorii DIICOT Iași au adus aici o serie de utilaje și diverse mărfuri care au fost confiscate în urma unor percheziții de amploare, desfășurate în urmă cu câteva zile, într-un caz de țigări fabricate ilegal. În fapt, procurorii au descins la o fabrică clandestină de țigări din Iași, perchezițiile făcându-se în total, în 5 județe, între care și Vaslui. Tot ceea ce s-a „recoltat” de către anchetatori, în urma acestei ample acțiuni, ar fi fost adus în Vama Albița, iar șeful Vămii a fost prezent în momentul în care transportul a ajuns aici și s-a început descărcarea. Martorii oculari spun că Dan Arhire, urcat pe rampă și concentrat la activitatea respectivă, ar fi călcat în gol la un moment dat, iar căzătura a fost una foarte serioasă, mai ales că pe jos era o suprafață de ciment.

MISTER… Un incident grav s-a petrecut azi în Vama Albița! Șeful Vămii, Dan Arhire, a căzut de la înălțime, de pe o rampă destinată controlului de marfă pentru autocamioane. Căderea acestuia a fost una destul de gravă, de la un metru și jumătate înălțime, echipajul medical care l-a preluat spunând că acesta nu își mai amintea nimic despre cele întâmplate. A fost transportat cu o ambulanță de tip B2 și la Spitalul Huși, la CPU. Medicul de gardă de aici l-a investigat, l-a diagnosticat cu hematom occipital și comoție cerebrală și a decis transferul de urgență către SJU Vaslui. Colegii săi nu își explică ce s-a putut întâmpla. Nu exclud să fi fost vorba despre un pas greșit făcut pe respectiva rampă, dar și căldura sufocantă de afară este posibil să fi fost o cauză care să fi contat în momentul în care Dan Arhire s-a urcat pe rampă. Poliția de Frontieră este cea care face investigații în acest caz. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

    • Oi Tibi, zi-i neveste-ti, pisaloaga, sa te invete sa scrii, ca degeaba si-au batut capul Gheorghiu si Caciula cu tine, la fuckultatea aia a lor 🙂 Si ce naiba, v-a apucat pe toti transportatorii din Husi comentatul in Vremea Noua? Zilele trecute citeam un comentariu de analfabet al lui Dominte si ma cracanam de ras. Lasati-ma sa-mi tihneasca vacanta, ca rad prea mult si ma bronzez pe limba 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.