4.4 C
Vaslui
30-nov.-2022

Semaforul inteligent de la trecerea de pietoni din Centru, distrus de un „inteligent” cu muşchi

- Advertisement -

Trecerea de pietoni din centrul Sucevei, dotată cu semafoare inteligente, acţionate prin buton de cei care vor să traverseze strada, este la un pas de a deveni inutilă, din cauza unui „inteligent” care a vrut să arate cât este el de puternic.

Cutia butonului de acţionare a semaforului a fost smulsă de pe stâlpul metalic pe care era fixată, pe partea cu restaurantul McDonald’s, rămânând atârnată doar de firul de alimentare cu energie electrică. Cum şi acesta a fost afectat de actul de vandalism, izolaţia exterioară fiind ruptă pe alocuri, mai ales acum, când au revenit zilele ploioase, există pericolul electrocutării celor care trebuie să apese pe buton, să treacă strada.

Reprezentanţii Primăriei Suceava, anunţaţi de acest act de distrugere total nejustificat, au spus că vor sesiza imediat problema firmei Loial, care se ocupă de funcţionarea semafoarelor, pentru a remedia problema.

De altfel, nu este prima dată când mecanismul de acţionare a semafoarelor de pietoni din centrul Sucevei trebuie înlocuit, din cauza utilizării necorespunzătoare de către pietoni. Unii, deloc răbdători, apasă adeseori cu toată puterea în butonul de acţionare a semaforului, chiar de acesta este temporizat şi nu va schimba culoarea semaforului mai devreme de 90 de secunde, mai ales dacă tocmai s-a schimbat de pe culoarea verde pentru pietoni.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-03-07/Semaforul-inteligent-de-la-trecerea-de-pietoni-din-Centru-distrus-de-un-inteligent-cu-muschi

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.