spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Sensuri unice și limitatoare de viteză la Negrești, locuitorii nemulțumiți!

- Advertisement -
NEMULȚUMIRI… Măsura înființării de sensuri unice nu a fost apreciată de unii negreșteni, care se așteptau ca Poliția Locală să rezolve problema mașinilor parcate pe carosabil.

MĂSURI … Autoritățile locale negreștene au decis înființarea de sensuri unice, de noi treceri de pietoni precum și introducerea de limitatoare de viteză în vederea fluidizării traficului rutier, precum și pentru îmbunătățirea siguranței pietonilor. Măsura înființării de sensuri unice nu a fost însă prea apreciată de unii negreșteni, care se așteptau mai degrabă ca Poliția Locală să rezolve problema mașinilor parcate pe carosabil.

Sens unic a fost introdus pe strada Nicolae Bălcescu, pe porțiunea de drum de la parcarea Profi până la limita blocului A6. Măsura nu a fost tocmai apreciată de unii cetățeni. “Mai bine se rezolva cu mașinile parcate acolo pe Bălcescu decât sens unic. Acuma toți care vin dinspre liceu și vor în zona băncii vor folosi parcarea Profi pentru a ajunge mai repede, care oricum era și înainte destul de aglomerată. Într-adevăr, e mai ieftin un indicator decât a se face parcări”, a scris o persoană pe pagina de Facebook a Primăriei Negrești. De asemenea, un sens unic a fost înființat în zona liceului, pe porțiunea de drum din Strada 1 Decembrie – Liceul Tehnologic – spatele blocului D3. În același timp, a fost montat un panou pentru interzicerea opririi în zona de acces a liceului. În ceea ce privește limitatoarele de viteză, acestea au fost instalate pe strada Gării, în dreptul blocurilor G1 și G2, între blocurile C2 și C3, precum și pe strada 1 Decembrie, în dreptul blocului D3. Totodată, s-a decis înființarea unei treceri de pietoni pe Strada Gării, în dreptul blocurilor G1 și G2. Primăria Negrești face apel către populația orașului să respecte aceste măsuri, deoarece ele sunt importante pentru siguranța tuturor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. E foarte simplu sa montezi indicatoare dar cetățenii unde sa-si parcheze mașinile? În parcarea din zona morii care jumătate e ocupata cu „dubele- magazie ” a d lui Hagi? Trotuarul din fata blocului D3 putea fi înjumătățit și făcută o parcare tip spic pentru locuitorii din zona. Dar bănuiesc ca nu poate fi înjumătățit tot din cauza antreprenorilor care și-au făcut terase după bunul plac ori și-au întins butoaiele pe trotuar. România lucrului ” bine facut”

 2. Iti dai seama ca plecand in CO in Grecia, pe sosea la Barlad iti ia permisul pentru ca ai luat paracetamol sau codeina! ori nurofen??
  E noaptea mintii.

  Stai pe loc si te duci cu taxiul la greci…
  Oricum ce conteaza ca stai 3 zile fara permis- asa a zis premierul Ciolacu.
  Poate dupa trei zile pe la Buzau te opreste iar politia si sufli si iar te gaseste pozitiv… mai stai trei zile… ca asa vrea Ciolacu (e lege).. si tot asa pe la Giurgiu stai trei zile ca iar iesi pozitiv si multumim premierului ca ne oferi un concediu de toata frumusetea.

  Eu asi merge pe despagubiri .
  Mi-ai luat permisul trei zile…. ia matale stat roman deconteza 1000 de euro pe zi pentru prejudiciul creat!! Sa vezi atunci cum statul roman isi revizuieste tampeniile aprobate prin ordonante de urgenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.