2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Sentință pentru teroristul din Onești. Gheorghe Moroșan are de plătit daune de 2 milioane de euro

- Advertisement -

Gheorghe Moroșan, autorul unei duble crime la Onești, a fost condamnat la 30 de ani închisoare. Soția lui va sta 12 ani după gratii, iar cei doi au fost obligați la plata unor daune ce însumează 2 milioane de euro.

Tribunalul Bacău a pronunțat vineri, 7 octombrie, un prim verdict în cazul lui Gheorghe Moroșan, cunoscut și ca teroristul de la Onești.

Bărbatul a primit 37 de ani de închisoare și 4 luni de închisoare prin contopirea pedepselor primite pentru lipsire de libertate, omor calificat şi tulburarea liniştii publice, dar instanța i-a redus pedeapsa cu 7 ani pentru a se încadra în limitele de pedeapsă prevăzute de lege.

„În temeiul articolului 60 Cod Penal, reduce pedeapsa aplicată inculpatului Gheorghe Moroșan la maximul general al pedepsei închisorii prevăzut de lege, respectiv 30 de ani de închisoare”, au stabilit judecătorii Tribunalului Bacău.

Aurelea Moroșan, soția criminalului, a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru complicitate la lipsire de libertate şi omor calificat…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/sentinta-pentru-teroristul-din-onesti-gheorghe-2211070.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.