15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Şerban Brădişteanu, condamnat definitiv la un an cu suspendare în dosarul favorizării lui Năstase

- Advertisement -

Medicul Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind favorizarea lui Adrian Năstase, decizia de luni a instanţei supreme fiind definitivă.

Decizia de condamnare a lui Şerban Brădişteanu a fost luată cu majoritate de către Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Doi dintre judecătorii din complet, respectiv Lucia Rog şi Săndel Macavei, au decis achitarea lui Brădişteanu. Ceilalţi trei magistraţi – Ionuţ Matei, Florentina Dragomir şi Ioana Alina Ilie – au dispus desfiinţarea sentinţei din martie 2014 prin care s-a decis că medicul este nevinovat, schimbând achitarea în condamnare la un an cu suspendare.

În 4 martie 2014, un complet de trei judecători de la ICCJ a decis achitarea medicului Şerban Brădişteanu, în dosarul privind favorizarea lui Adrian Năstase.

sursa: http://www.mediafax.ro/social/serban-bradisteanu-condamnat-definitiv-la-un-an-cu-suspendare-in-dosarul-favorizarii-lui-nastase-13916955

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.