spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor. Iată cu ce se va ocupa în continuare vedeta

- Advertisement -

Celebrul om de televiziune Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor. Vedeta a precizat că nu va renunța totuși la televiziune. Șerban va fi doar producător după ce nu va mai prezenta.

Omul de televiziune nu a vorbit prea mult despre acest subiect, dar a subliniat faptul că vrea să facă o schimbare în viața lui, în cariera lui și să demonstreze că are multe de făcut și în spatele camerelor.

Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu a cerut că decizia să-i fie respectată și promite multe surprize pentru cei de acasă. Odată cu plecarea lui Mihai Găinușă din cadrul emisiunii, Cronica a fost prezentată de Șerban Huidu, Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu”, alături de Ioana Petric.

Însă schimbările nu se opresc aici. Pe lângă faptul că Șerban Huidu nu va mai apărea pe sticlă, Cronica Cârcotașilor trece printr-o mulțime de modificări. O premieră în ceea ce privește show-ul de televiziune este aceea că Cronica Cârcotașilor nu va mai fi difuzată miercurea de la ora 20.00, ci vinerea.

Mai mult, va mai apărea încă o bebelușă, pentru că una dintre ele se pregătește să nască. De altfel, s-au făcut o mulțime de îmbunătățiri pentru ca cei care urmăresc emisiunea să se bucure de cea mai bună calitate a imaginilor. …https://www.bzi.ro/serban-huidu-nu-va-mai-prezenta-cronica-carcotasilor-iata-cu-ce-se-va-ocupa-in-continuare-vedeta-4264585?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Radio

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.