24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Serbarea florilor începe în Piața Civică din Vaslui

MANIFESTARE… Vor fi prezente șase instituții expoziționale și 33 de participanți din țară și din Republica Moldova. Grădina Botanică „Anastaie Fătu” din Iași va desfășura și un atelier de lucru demonstrativ.

INVITAȚIE… Târgul de flori îi așteaptă și în acest an pe vasluienii iubitori de plante în Piața Civică din oraș. Evenimentul se va desfășura începând de azi, 20 mai, și până pe 22 mai (inclusiv) și va reuni zeci de expozanți din județ și din țară. Publicul va putea admira și cumpăra specii de plante care mai de care mai speciale, mai exotice sau mai simple, plante precum Crini Imperiali, Cale, Oleandru sau Diphaldenia. De asemenea, va putea achiziționa mobilier de grădină, sisteme de irigație automatizate, conectate chiar și la smartphone, precum și utilaje și unelte de grădinărit. Vor fi prezente șase instituții expoziționale și 33 de participanți din țară și din Republica Moldova. Grădina Botanică „Anastaie Fătu” din Iași va desfășura și un atelier de lucru demonstrativ, în care vor fi prezentate tehnici de realizare a aranjamentelor florale, buchete pentru diferite evenimente, compoziții vegetale specifice unor tipuri de expoziții și festivaluri florale”, au transmis reprezentanții Primăriei Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Tara arde și primarul se piaptănă! E bătaie de joc la adresa vasluienilor! Borduri, pavele,flori și spatii verzi iar noi,plătitorii de taxe suntem sufocați de traficul din acest nenorocit de oraș!

  2. Pe cand Dl Primar o centura ocolitoare a orasului, parcari pentru masinile care sufoca ,piste de bicicleta nu acele linii trasate pe trotuar si multe altele..????!!!dupa care foricele si gazon udate din belsug!

  3. Serbarea evazioniștilor, în centrul Vasluiului..autoritatile care au atributii în domeniu, ce fac?
    Sfatuiesc vasluienii sa solicite bon fiscal pentru orice floare, pana la urma acest lucru este o obligatie.. de ani de zile , vand la greu si impozit nimic..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here