spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Serbările din prima zi de școală, transmise online. Ministrul Educaţiei: „Directorii unităților de învățământ au și această sarcină de a recomanda participarea în sistem hibrid și online”

- Advertisement -

Serbările din prima zi de școală vor fi transmise online de școli. „Directorii unităților de învățământ au și această sarcină de a recomanda participarea în sistem hibrid și online, pentru a diminua aceste aglomerări de persoane”, a precizat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. 

Serbările din prima zi de școală vor fi transmise online pentru a evita aglomerările în curţile  şcolilor.

„Ceremoniile de deschidere sunt momente foarte importante în școală, sunt importante mai ales pentru cei din clasele de început de ciclu. Se vor crea, fără discuție, aglomerări de persoane în școală – elevi, părinți, profesori. După o lungă dezbatere, ordinul de ministru precizează foarte clar că sunt deschise aceste ceremonii de început de an școlar cu următoarele condiții: să se desfășoare numai în exterior, să fie obligatorie masca de protecție și să aibă o durată limitată la oră și jumătate”, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, în cadrul dezbaterii „Vaccinul anti-COVID pentru copii: cum ne protejăm copiii, odată ce începe şcoala?”, organizată de Salvați Copiii România.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.