spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Sergiu Vizitiu si-a inceput campania de la Murgeni (foto)

- Advertisement -

Asta-i calea dreaptă: Spre Europa!

RENASTEREA Locuitorii orasului Murgeni au fost ieri protagonistii unui spectacol cultural si politic grandios, care a avut ca scop lansarea cadidatului Aliantei România Dreaptã (ARD), Sergiu Vizitiu, pentru Camera Deputatilor. Acesta va candida pentru Colegiul de deputati nr.7 Murgeni si deja el si-a fãcut simtit proiectul politic, prin implicarea în rezolvarea unor probleme stringente ale locuitorilor din câteva comune al acestui colegiu: Albesti, Suletea, Tãtãrãni, Oltenesti si Rosiesti. La lansarea lui Sergiu Vizitiu, candiat al ARD în Colegiul 7 Murgeni, i-au fost alãturi Dan Marian, presedintele ARD Vaslui si candidat la functia de senator în cadrul Colegiului Husi – Murgeni, Ioan Buta, primarul orasului Murgeni, Ciprian Tamas, primarul comunei Suletea, precum si peste 500 de oameni din mai toate comunele din cadrul colegiului. Spectacolul oferit si promisiunile fãcute alegãtorilor de pe scena Casei de Culturã din Murgeni au mers direct la inima participantilor. „Voi face ca Murgeniul sã renascã, sã aibã strãlucirea de altãdatã”, a spus Sergiu Vizitiu.

Peste 500 de oameni din toate colturile Colegiului deputati nr. 7 Murgeni – care are 21 de comune si orasul Murgeni – au participat ieri la Casa de Culturã din localitate, la lansarea în campania electoralã a candidatului Sergiu Vizitiu, din partea ARD Vaslui. Lansarea a fost precedatã de un spectacol folcloric sustinut de solista Mariana Carnariu din Negresti, precum si de trupa „Nadia Band” din Vaslui, care au încântat cu repertoriul etno, prezentat pe scenã dupã ce a avut loc lansarea. Sergiu Vizitiu a fost prezentat oamenilor de medicul veterinar Dan Cain, presedintele ARD Murgeni. Alãturi de Sergiu Vizitiu a fost primarul orasului Murgeni, Ioan Buta, si primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas. Si-au trimis reprezentati ca sã sustinã candidatura lui Vizitiu în colegul de deputati Murgeni si primarul Adrian Pantea, din comuna Botesti, Doina Antohi, primar în comuna Tãtãrãni, si Vasile Vânãtoru, primarul comunei Banca. Oamenii care au participat la lansarea oficialã în campanie au fost încântati de eveniment si au participat alãturi de Sergiu Vizitiu la un mars de bucurie, pe strãzile orasului Murgeni.

„Voi reda Murgeniului strãlucirea de altãdatã”

Acesta a fost promisiunea fermã fãcutã ieri locuitorilor din Murgeni si din cele 21 de sate componente ale Colegiul 7 Murgeni pentru deputati, de cãtre Sergiu Vizitiu. „În primul rând vã multumesc cã ati venit într-un numãr atât de mare si vreau sã vã spun cã pânã acum am muncit pentru mine si compania mea. De acum mã pun în slujba dumneavostrã si vreau sã redãm Murgeniului strãlucirea de altãdatã. Vãd aici prezenti oameni din toate comunele de pe Valea Lohanului si Valea Elanului. Salut si celelalte comune: Banca, Bogdãnita si Bogdãnesti. Mã bucur cã au venit si cei din Nord, de la Tãtãrãni Botesti si Pãdureni, nu în ultimul rând, salut pe cei de la Rosiesti, comunã atât de dragã mie. De asemenea le multumesc tuturor celor care m-au sprijinit si m-au ajutat sã-mi fac proiectul politic, fiindcã plec la drum în aceastã campanie electoralã stiind cã am un mandat clar din partea oamenilor. Voi fi un deputat al acestui colegiu, voi deschide trei cabinete parlamentare, fiindcã vreau sã fiu prezent între oameni tot timpul”, a spus Sergiu Vizitiu.

„Spre Europa!”

„Sunt constructor de meserie si sunt un om de cuvânt. Pânã acum nu am fãcut politicã si am luat aceastã decizie, de a candida, fiindcã în zona noastrã este nevoie de sprijin parlamentar. Sloganul meu electoral este <<Spre Europa!>> si nu este ales întâmplãtor. Sã stiti cã si strategia grupului meu de firme a fost construitã tot pe aceastã idee – spre Europa. Dacã nu accesãm fonduri europene, dacã fermierii nu beneficiazã de subventii în agriculturã, dacã nu avem infrastructurã pentru a-i determina pe investitori sã vinã aici, nu avem nicio sansã! Am o echipã de consilieri care stiu si pot sã ofere consultantã pentru obtinerea de fonduri europene. Acesta este si motivul pentru care îmi voi face trei cabinete parlamentare. Vreau sã fim campioni la absorbtia de fonduri si voi face în acest sens echipã cu toti primarii, indiferent de culoarea lor politicã, pentru ca împreunã sã construim o infrastructurã sãnãtoasã. Dacã vom avea drumuri bune, dacã vom avea retea de apã, canalizare, gaz metan, vor veni si investitorii, care înseamnã locuri de muncã. Avem în colegiu oameni gospodari si lucrul acesta se vede. Cei mai multi întreprinzãtori care lucreazã în agriculturã sunt aici, în acest colegiu. În mine veti gãsi un prieten dispus sã-mi pun toatã experienta acumulatã în slujba dumneavoastrã. Valea Elanului nu trebuie sã mai fie <<Valea Plângerii>> iar ceea ce producem noi aici, si mã refer la produsele de la ferme sau din pisciculturã si legumiculturã, vreau sã fie branduri, asa cum pe vremuri pestele din bãltile de la Cârja era valutã forte la Istanbul!”, a mai spus Sergiu Vizitiu.

Primarul Murgeniului, alãturi de un câstigãtor

Ioan Buta, primarul orasului Murgeni, a declarat pe scena Casei de Culturã, ieri, cã va face echipã cu Sergiu Vizitiu pentru cã orasul pe care îl pãstoreste acum, în acest mandat al sãu, trebuie sã devinã un oras important al judetului si viata locuitorilor sãi sã se schimbe în bine. „Sunt alãturi de domnul Sergiu Vizitiu pentru cã am încredere în ceea ce reprezintã el: tinerete, inteligentã, dorinta de a ne ajuta sã transformãm acest orãsel într-un oras frumos. Doresc ca el sã fie cât mai activ si cu sigurantã cred cã a venit timpul Murgeniului! Voi face echipã cu el si cu Dan Marian si ei ne vor scoate la luminã. Voi sta tot timpul în dreapta lor, pentru cã indiferent cine manifestã interes pentru Murgeni, va fi foarte bine primit în orasul nostru. Începutul are loc astãzi, Murgeniul va da cu sigurantã înainte si vom face o echipã bunã pentru cã avem tot ce este necesar înaintea noastrã”, a spus primarul Ioan Buta.

„Vã anuntãm cã Suletea vã sustine neconditionat”

„Mie, ca reprezentant al comunei Suletea îmi vine foarte usor sã sustin acest candidat de dreapta, pentru cã la noi în comunã, în ultimii patru ani ai guvernãrii de dreapta, au poposit cei mai multi bani. Avem proiecte vizibile, fapte concrete: asfalt, cresã nouã, cãmin cultural refãcut din temelii. Dacã vom fi alãturi de cei din ARD nu avem decât de câstigat, pentru cã proiectele vor continua sã fie realizate, investitiile nu se vor opri aici. Eu vreau sã vã spun cã, sã dea Dumnezeu sã câstigãm alegerile si vã anuntãm cã cei din comuna Suletea vã sustin neconditionat! Vrem sã facem echipã cu dumneavoastrã ca si deputat, noi, ca autoritate publicã, si cu domnul senator Dan Marian”, a spus primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas.

„Comuna Banca este alãturi de Sergiu Vizitiu”

Primarul Vasile Vânãtoru, care este la al treilea mandat, si-a declarat sprijinul total pentru candidatul ARD în colegiul Murgeni, Sergiu Vizitiu. „Sunt un om de dreapta si am fost mereu alãturi de toti cei care au vrut sã ajute comuna Banca. Îl voi sprijini pe Sergiu Vizitiu pentru cã este un om serios si cred cu tãrie cã va fi un parlamentar care va ajuta comuna Banca sã-si termine proiectele începute si sã înceapã si altele pe care le avem în plan a le executa. Îi voi sta alãturi si îl voi sprijini, eu împreunã cu electoratul meu, pe 9 decembrie, si sper sã fim învingãtori ca întotdeauna. Va învinge pe 9 decembrie dorinta noastrã ca si în comuna Banca sã se realizeze tot ce ne-am propus si sã mergem <<Spre Europa!>>”, a spus primarul Vasile Vânãtoru.

„Dacã au încredere în mine sã voteze cu Segiu Vizitiu”

Primarul comunei Tãtãrãni, Doina Antohi merge pe mâna tineretii: „Oamenii m-au ales primar fiindcã am demonstrat ca „interimar” cã-mi fac treba. Mi-au acordat încrederea si le multumesc. Acum eu merg pe mâna lui Sergiu Vizitiu si-l sustin sã ajungã deputat, ferm convinsã cã ne va sprijini sã finantãm proiectele pe care ni le-am propus în comunã. Dacã oamenii au încredere în mine, sã-l voteze pe Sergiu Vizitiu si Dan Marian, fiindcã voi lucra cu ei în echipã” a declarat aceasta.

„Orasul Murgeni va fi a doua mea casã”

Candidatul pentru Colegiu senatorial Murgeni-Husi, Dan Marian, a precizat cã pentru el orasul Murgeni va fi a doua casã, având în vedere cã el candideazã ca senaor pentru zonele Husi si Murgeni. „Mã angajez în fata tuturor cã Murgeniul, în patru ani de zile, va arãta ca Husul. Voi fi un sustinãtor al acestui oras si al comunitãtii tuturor primarilor din colegiul Murgeni si Husi”, a spus Dan Marian. El a promis cã, în cel mult 30 de zile, la Primãria Murgeni vor veni banii pentru a fi asfaltati 8,4 kilometri de drum în orasul Murgeni.

Pariul lui Ioan Ciupilan, primarul Husului

Cel mai exploziv primar din judet este Ioan Ciupilan, edilul Husului. În patru ani de mandat a schimbat fata orasului refãcând în totalitate toatã infrastruntura, de la strãzi, apã si canalizare, pânã la parcuri. Acesta considerã cã Sergiu Vizitiu va scoate la luminã o zonã uitatã de politicieni. „Sergiu Vizitiu îmi aduce aminte de mine. Vãd în el aceeasi dorintã pe care am avut-o si eu acum patru ani când am decis sã candidez la primãrie. Stiam cã pot face mult mai mult pentru oras decât ceilalti de dinaintea mea si lucru acesta s-a vãzut. Colegiul Murgeni a avut nesansa sã aibã un deputat care n-a cãlcat deloc în colegiu si s-a simtit. Sergiu Vizitiu e un om hotãrât care va pune lucrurile pe fãgasul normal. O sã vedeti cã am dreptate. Este omul pe care mizez” a spus Ioan Ciupilan, primarul orasului Husi

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.