spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Seri de film, în Parcul Copou!

- Advertisement -
SERIE…Pe lângă seara de film de pe 14 august, vor mai fi organízate alte trei seri destinate iubitorilor de filme.

RELAXARE… Cinefilii vasluieni se pot bucura de o seară de film în Parcul Copou, cu ocazia Zilelor Culturale ale Vasluiului. Evenimentul este organizat de tinerii de la asociația “The Community for Youth Education”, iar filmul care va rula este unul menit să inspire tinerii cu planuri mărețe pentru viitor. Pentru a vă relaxa pe deplin în cadrul acestei seri, organizatorii vă sfătuiesc să vă aduceți o pătură pentru a beneficia de tot confortul pe parcursul celor două ore.

Seara de 14 august va da startul unei întregi serii de filme plănuite de adolescenții din Comunitatea pentru tineret. Tinerii garantează că aceste seri sunt remediul perfect împotriva plictiselii: “Cauți o cale pentru a scăpa de monotonia zilelor care trec? The Community for Youth Education – Vaslui, are remediul. Vă propunem 4 seri de film, cu teme diversificate precum: animații/filme pentru copii; SF; filme dedicate pentru adolescenți; filme dedicate pentru adulți.  Nu uitați, filmele nu sunt doar pentru divertisment, vă ajută la îmbogățirea creativității și sunt considerate o formă completă de artă. Timp de 2 ore poți evada din lumea reală și să trăiești povestea personajului tău preferat. Dar cel mai important sunt considerate a fi auto-terapeutice.  Dragi iubitori de filme, dacă v-am stârnit interesul și curiozitatea, sau sunteți dornici să petreceți timp de calitate cu prietenii sub cerul liber, vă așteptăm cu drag să ni vă alăturați în cele 4 seri”, au postat tinerii pe pagina lor oficială dedicată evenimentului.”Cu ocazia Zilelor Culturale ale Vasluiului, pe 14 august, va rula filmul „Hidden Figures”. Bazat pe o poveste reală, filmul are în prim-plan 3 femei afro-americane, ce lucrează la NASA și sunt geniile din spatele unui uriaș eveniment istoric, lansarea pe orbită a astronautului John Glenn. Pentru o experiență mai plăcută și pentru a vă simți mai confortabili, nu uitați să vă aduceți o pătură. Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu privire la adevărul din spatele unui important eveniment pentru omenire, The Community for Youth Education – Vaslui te așteaptă cu entuziasm la prima seară de film din cadrul evenimentului Movie Nights”, au transmis organizatorii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Revizuiti putin articolul, nu de alta dar termenul folosit „filme dedicate pentru adulti” suna aiurea si te duce cu gandul la filmele XXX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.