17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

Serie întreruptã

- Advertisement -

Dupã sase meciuri fãrã înfrângere, Vasluiul a cedat la Giurgiu

DEZAMÃGIRE… Dupã o serie de sase meciuri fãrã înfrângere în campionat, FC Vaslui a pierdut la Giurgiu, scor 0-1, pe terenul liderului, Astra Giurgiu, în urma unui meci în care am avut parte de douã reprize diametral opuse. “Galben-verzii” au început timorati meciul, iar Astra a condus ostilitãtile în prima parte. Vasluiul a jucat mai bine în repriza secundã, dar Sânmãrtean nu a reusit sã fructifice niciuna dintre cele trei ocazii de gol.

Prima reprizã a fost una destul de închisã, ambele echipe tatonându-se, dar fãrã ocazii de gol. FC Vaslui nu si-a creat nicio ocazie importantã de gol, doar douã suturi pe poartã prin Antal si Caue. Unul dintre punctele slabe în prima reprizã a fost cuplul de mijlocasi centrali la închidere. Madson si Caue nu au reusit sã blocheze actiunile centrale ale adversarilor si nici nu au ajutat prea mult constructia “galben-verzilor”. De partea cealaltã, fotbalistii Astrei au avut mai mult posesia, dar au fost periculosi doar la fazele fixe si prin suturi de la distantã. În cele din urmã, la o minge lungã care nu anunta nimic, Budescu a câstigat un duel la cap cu Cordos, iar Yazalde (29) a înscris cu un sut nãprasnic. Reactia Vasluiului s-a lãsat asteptatã, iar ea a venit abia dupã pauzã. O parte secundã mult mai animatã, în care Vasluiul a riscat mai mult, iar fotbalul a avut de câstigat. “Galben-verzii” au pus stãpânire pe joc, au dominat, iar ocaziile nu au întârziat sã aparã. Sânmãrtean (63) a executat perfect o loviturã liberã de la 18 metri, însã doar bara i-a salvat pe astrali. Acelasi Sânmãrtean, mult mai activ decât în prima reprizã, este protagonistul altor douã ocazii, în minutul 77, când sutul sãu este respins în corner de Coman si trei minute mai târziu, dupã ce executã bine o loviturã de colt, Laban respinge de pe linia portii. Si gazdele puteau sã înscrie, dar Budescu (68) si De Amorim (74) au ratat incredibil. FC Vaslui pierde la Giurgiu, dupã un meci în care a fãcut douã reprize diferite, una modestã în care nu a contat deloc si una bunã, în care au atacat si au fost foarte aproape de a întoarce rezultatul.

Daniel Isãilã: “Am avut emotii”

Antrenorul Astrei, Daniel Isãilã recunoaste cã meciul cu FC Vaslui nu a fost unul usor si se bucurã pentru victoria obtinutã. “Am avut emotii, suntem fericiti. Ne asteptam la un joc foarte dificil, Vasluiul venea dupã opt jocuri fãrã înfrângere. Bãietii meritã felicitãri. Am încercat sã fim agresivi, sã nu le lãsãm spatii, Vasluiul nu ne-a surprins însã. E bine cã nu am primit gol. Am avut trei ocazii rarisime. Presiunea ne-o punem singuri, suntem exigenti cu noi, orice este posibil mai ales în campionatul nostru”, a declarat Daniel Isãilã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.