19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Servicii de asasinate la comandă, vândute online de 5 români. Anchetă DIICOT la cererea SUA

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de la DCCO – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice au efectuat, miercuri, şapte percheziţii domiciliare în judeţele Gorj şi Hunedoara, pentru destructurarea unei grupări de români care administra pagini de internet criptate, unde se lansau comenzi pentru asasinate la comandă. Acuzaţiile la adresa românilor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la infracţiunea de omor şi spălare de bani.

Dosarul a fost deschis în urma transmiterii de către autorităţile din Statele Unite ale Americii a unei cereri de comisie rogatorie, care priveşte mai mulţi cetăţeni români, cercetaţi sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de DIICOT, şapte percheziţii au avut loc, miercuri, pe raza judeţelor Gorj şi Hunedoara, la domiciliile unor persoane care au legătură cu faptele investigate în acest dosar…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/servicii-de-asasinate-la-comanda-vandute-online-de-5-romani-ancheta-diicot-la-cererea-sua-1896451

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here