23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Serviciile secrete ucrainene susţin că elita rusă ia în considerare înlăturarea lui Putin de la putere. Cine ar putea să-i ia locul

Potrivit informaţiilor serviciilor secrete ucrainene, elita rusă are în vedere mai multe opţiuni pentru înlăturarea de la putere a preşedintelui rus Vladimir Putin. Printre acestea: otrăvirea, o boală bruscă sau un accident.

Potrivit serviciilor secrete ucrainene, un grup de oameni influenţi care se opun preşedintelui rus Vladimir Putin se formează în rândul elitei de afaceri şi politice ruseşti, scrie publicaţia ucraineană zn.ua.

„Scopul lor este îndepărtarea rapidă a lui Putin de la putere şi restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, susţin agenţii ucraineni. Potrivit Direcţiei Principale de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării, o anumită parte a elitei politice ruse îl consideră pe directorul FSB Aleksander Bortnikov drept succesorul lui Putin. Se observă că Bortnikov a fost cel care a căzut recent în dizgraţia liderului de la Kremlin.

Motivul oficial ar fi fost greşelile de calcul fatale din războiul împotriva Ucrainei. Bortnikov şi departamentul său au fost responsabili pentru analizarea stării de spirit a populaţiei Ucrainei şi a forţelor armatei ucrainene.

Citeste mai mult: adev.ro/r91hz8

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here