spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

SEX LA LICEU. Un profesor de religie este acuzat că a avut o relație cu o elevă de doar 15 ani

- Advertisement -

Un profesor de religie de la Liceul de Muzică “George Enescu” este acuzat de o elevă aflată în pragul repetenției că ar fi profitat de naivitatea ei și a întreținut numeroase relații sexuale cu ea.

O elevă a Liceului de Muzică “George Enescu” a dezvăluit relația pe care a avut-o cu un profesor de religie de la liceul ei, timp de aproape un an, după ce notele ei de la școală au scăzut foarte mult, ea riscând să nu mai treacă clasa. Toate astea i se trag de la relația pe care ea a avut-o cu profesorul și pe care conducerea școlii ar încerca să o mușamalizeze.

„Toti prietenii doamnei directoare imi fac greutati la materiile pe care le predau. La teorie, unde este profesoara dumneaei, n-am nicio nota, desi n-am nici absente. In rest, am numai note bune. Sunt amenintata permanent ca raman repetenta si mi se spune ca e mai bine sa ma transfer la alt liceu”, a declarat eleva D.D., pentru cancan.ro

Relația celor doi a început în luna februarie a anului trecut, pe când eleva avea doar 15 ani și 11 luni. Atunci, profesorul de religie a abordat-o în timpul unei ore, i-a cerut numărul de telefon și i-a promis că îi va spune ce note și ce absențe are în catalog dacă ea acceptă o întâlnire cu el.

Într-o seară profesorul a sunat-o și a chemat-o la plimbare cu mașina, după care a dus-o într-un apartament unde i-a făcut propuneri indecente. Cu toate că eleva i-a spus că este virgină, acesta a insistat iar ea a acceptat să întrețină relații sexuale cu el deoarece a considerat că “nu are cum să scape”.

„Ma ameninta ca sa nu spun nimic parintilor, nimanui din scoala, ca ma bate, ca ma omoara. Spunea mereu ca ma iubeste”, a spus fata.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.