Sezonul de nunţi 2021. Când va începe şi ce condiţii trebuie să respecte mirii şi invitaţii ca petrecerea să aibă loc

Majoritatea cuplurilor care aveau în plan să se căsătorească în ultimul an au decis să îşi amâne nunţile. Doar 30% dintre miri au decis să facă pasul cel mare şi au avut ceremonii restrânse, acasă, cu familia.

Sezonul de nunţi 2021. Se pare că afacerile care prosperau pe vremuri din astea de evenimente au funcţionat în ultimul an doar la 5% din capacitate.

Șapte din zece nunți planificate în 2020 au fost anulate sau amânate. Cei mai mulți tineri își doresc în continuare să își organizeze evenimentele în 2021 sau în 2022. În acest context, Asociația Furnizorilor din Industria Nunților propune testarea tuturor invitaților înainte de a întră în restaurante.

Astfel, Asociația Furnizorilor din Industria Nunților propune testarea tuturor invitaților înainte de a întră în restaurante.

„Dacă vorbim de scenariul roșu, cum e acum, propunerea noastră e că nunțile să poată avea loc după 15 mai, în situațiile în care toți participanții sunt într-una din cele trei categorii: sunt vaccinați, au trecut prin Covid sau sunt dispuși să facă teste.”, a declarat Alin Caraman, președinte AFIN.

Organizatorii de evenimente propun că numărul de invitați să fie stabilit în funcție de spațiul pus la dispoziție.

„Avem în jur de 100 de nunți, spre deosebire de 2019, când aveam 200. Ar începe pe 15 mai. Distanță o putem rezolva, să păstrăm 2 metri între mese, ringurile vor rămâne mult mai largi. N-o să mai putem face cu același număr. Cu siguranță vor fi mai mici evenimentele. De obicei mai creșteam prețurile, în funcție de economie, dar a rămas totul la fel și am făcut și reduceri, de la 10 la 20%.”, a spus Adina Dănescu, patron de săli de evenimente, pentru Digi 24.https://www.romaniatv.net/sezonul-de-nunti-2021-cand-va-incepe-si-ce-conditii-trebuie-sa-respecte-mirii-si-invitatii-ca-petrecerea-sa-aiba-loc_5399153.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ