spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Sfâșietor: adolescentă de 15 ani, moartă în ambulanță în brațele medicilor!

- Advertisement -
TRIST… Adolescenta a intrat în stop cardiac, cadrele medicale au resuscita-o zeci de minute, dar fără succes!

STARE DE ȘOC… Tragedie fără margini în comuna Tăcuta, unde o adolescentă în vârstă de doar 15 ani a decedat joi, în ambulanță, în timp ce era transportată la spitalul din Vaslui. Fata s-a prezentat, împreună cu mama ei, la cabinetul medicului de familie, în stare gravă, cu febră , tuse și cu o saturație de 80% a oxigenului din sânge. La fața locului a fost solicitată o ambulanță SAJ Vaslui, care a preluat pacienta pentru a o transporta la unitatea sanitară din Vaslui. Starea de sănătate a fetei s-a agravat și mai tare, motiv pentru care echipajul SAJ a chemat în sprijin medicul de pe Terapie Intensivă Mobilă. Pe drum, pacienta a intrat în stop-cardiac, din care nu a mai ieșit, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale. Fata s-a stins în brațele medicilor care au făcut eforturi supraomenești pentru a o readuce la viață. Zadarnic, inima nu i-a mai repornit!

Potrivit medicului de familie al familei, adolescenta ieșise din izolare în urmă cu o săptămână. Se simțea rău în ultimele zile, tușea și avea febră, însă a refuzat până în ultimul moment să meargă la cabinet. Miercuri seară, mama ei i-a făcut un test anti Covid-19, pe bază de salivă, iar rezultatul a ieșit negativ. Joi dimineață, starea de sănătate i s-a agravat atât de tare încât nu a mai avut încotro și a mers la cabinetul medical din sat. Aici a fost consultată de asistent și medic, apoi urcată în ambulanță pentru a fi transferată la spital. Iată ce ne-a declarat dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, cu privire la acest caz: „Solicitarea la 112 a fost făcută de asistentul medical din dispensar pentru o fată de 15 ani care tușește și face febră de câteva zile. La fața locului a fost alocat un echipaj B2, cu asistentă, iar acolo a fost găsit și medicul de familie și asistentul medical, care acordau îngrijiri minorei. Pe lângă simptomele pe care copila le avea, medicul de familie a spus că aceasta ieșise din izolare în urmă cu o săptămână. În momentul preluării de către echipajul de pe ambulanță, fata avea saturație de aproximativ 80%, iar restul parametrilor îi avea relativ buni. Deși era conștientă, s-a solicitat sprijinul medicului de pe Terapie Intensivă Mobilă. Pe drum, până să se întâlnească cu echipajul TIM, adolescenta a intrat în stop cardiac. Din momentul când a intrat în stop până când a ajuns medicul urgentist au trecut opt minute, timp în care echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare. Când cele două echipaje s-au întâlnit, manevrele au fost continuate de către cei de la TIM, pentru alte aproximativ 50 de minute, însă din păcate, copila nu a ieșit din stop cardiac. Medicul urgentist a declarat-o decedată.”

În loc de UPU, adolescenta a ajuns la morgă

Tragedia s-a petrecut sub privirile părinților sfâșiați de durere, care au văzut cum fiica lor se stinge și nu au putut să o ajute în niciun fel. Și cadrele medicale au fost afectate și au încercat din răsputeri să o readucă la viață dar fără succes. Părinții spun că fata era foarte bună la învățătură și îi plăcea în mod deosebit, matematica. După declararea decesului, trupul neînsuflețit al fetei a fost transportat la Spitalul Județean Vaslui, medicul legist urmând a stabili cauza morții. Potrivit surselor noastre medicale, copila ar fi făcut miocardită post virală, însă cauza va fi stabilită în urma autopsiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

  1. O grămadă de trompete vacciniste.. Gen Jurma care nu profesieaza, Apetrei care nu mai primeste „granturi” (pun pariu ca labarii analfabeti nu stiu ce sunt) daca nu vomită aiureli prin mana Bigpharma, care il hraneste! trebuie sa înțelegeți toti astia care cred ca un un simplu om nu intelege fracturile de logica in discursul nazistoid eugenic, ca voi sunteti adevărații criminalii ai răspândirii fakenews uri.. Malone e laureat Nobel, Didier Raolt de care nici mă-ta nu a auzit, e expert cu pedigree si inca sef la o instituție medicală prestigioasă franceză , neafiliată bigpharma!
    Balivernele vostre despre a rade de cei ce zis de chipuri e întruchiparea analfabetismul vostru! Un om care cunoaste o limba straina sau are macar google translate poate descifra toate golaniile bigpharma.. Alea de-i tremură lui Faucci degetele cand e intrebat de „gain of function”!
    In afara de aiureli cu intrebari gen: ce ești tu doctor ca sa stii?! Mai bine citiți draq despre experimemtele cu biosenzorii nanotehnologici GO si rGO din reviste medicale celebre! Alfel sunteți niste latrai si idioti utili.. Sau vectori de fakenews vaccinisti!

  2. În acest articol,este descrisă moartea unei copile de numai 15 anișori! Si tragedia uriasa ce s-a produs în această familie! Daca doriți sa va certați, despre vaccinare sau nevaccinare,puteti sa o faceti în privat cat doriți!
    Dar haideți sa fim oameni si sa respectăm durerea acestei familii si a tuturor acelor care îi cunoastem si resimțim cu aceeași durere tragedia!

  3. Vaccinată? Acum eno modă, dacă nu se spune o victimă e NEVACCINATĂ se subînțelege că era. Așa că vă rugăm să aflați și să precizați. Mulțumesc! Și să ne țineți la curent cu rezultatul autopsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.