spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

SFÂȘIETOR! Sute de oameni au plâns la înmormântarea Petronelei, una dintre victimele accidentului bizar de pe DJ 243

- Advertisement -
DURERE… Sute de oameni, multe lacrimi și clipe de-a dreptul sfâșietoare s-au petrecut ieri, la Perieni, unde a avut loc înmormântarea Petronelei, femeia de 38 de ani, decedată în urma cumplitului accident din Săptămâna Luminată, în care și-a mai pierdut viața și o tânără de 24 de ani, ambele colege la un restaurant cunoscut din Bârlad.

TRAGIC… Petronela avea o familie minunată, cu un soț bun și iubitor, dar și doi copii reușiți. Din noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai, când s-a petrecut accidentul pe DJ 243, soțul femeii a plâns întruna și a refuzat să creadă că soția lui nu mai este, spun apropiații. Ieri, în ziua despărțirii, lucrurile au fost și mai dureroase, căci sutele de oameni veniți să o conducă pe Petronela pe ultimul drum, se simțeau neputincioși să ajute o familie care se vedea că trăiește un coșmar din care ar vrea să se trezească, iar cea care dădea atâta sens vieții ei să le zâmbească din nou. Din păcate, realitatea crudă nu a putut fi schimbată. Bianca, tânăra de 24 de ani, a fost îngropată marți în comuna ei, la Gherghești, și, la fel, sute de oamenii au plâns în urma sicriului ei.

La Perieni au fost ieri momente cumplite, căci o comunitate întreagă a condus-o pe ultimul drum pe Petronela. Soțul acesteia a plâns fără încetare la căpătâiul ei și a strigat-o. La fel și cei doi copii, care, chiar dacă sunt majori, erau foarte atașați de mama care însemna totul pentru ei. „Eu nu am mai văzut așa ceva! Ceva mai trist, mai dureros nu am văzut. Era atâta durere în acel soț, care plângea ca un copil lângă sicriul femeii lui. Erau și copiii, care, pur și simplu, îți rupeau sufletul să îi vezi suferind atât. Și sute de oameni erau prezenți. Eu cred că erau măcar 300 – 400 de persoane. E nedrept să moară așa, parcă ai vrea să întorci timpul și să spui că lucrurile nu au voie să se întâmple în felul acesta. Ea nu voia decât să ajungă acasă, la familie. Muncise o zi întreagă și voia să ajungă la cei dragi. Dumnezeu să o ierte! Și multă putere familiei, să treacă peste durerea aceasta”, au spus cei care au participat la înmormântare.

Un accident misterios a spulberat două vieți! Polițiștii fac cercetări în dosarul deschis pentru „ucidere din culpă”

Marți a fost înmormântată Bianca, tânăra de 24 de ani, colegă de serviciu cu Petronela. Ambele se întorceau acasă cu mașina tinerei, de la serviciu, din Bârlad. Era spre miezul nopții și ceva s-a petrecut, căci Bianca a pierdut controlul asupra mașinii. A ajuns pe cealaltă parte a carosabilului, izbindu-se violent într-un pom. Tânăra șoferiță a murit pe loc, însă Petronela a fost resuscitată și dusă de urgență la spitalul din Bârlad. Din păcate, a murit a doua zi, la ora 11,00, chiar dacă medicii au încercat tot ceea ce s-a putut ca să o salveze. În prezent, polițiștii fac cercetări într-un dosar de „ucidere din culpă”, pentru a se stabili exact circumstanțele în care cele două femei și-au pierdut viața.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Păcat ,păcat ,păcat DUMNEZEU SĂ LE IERTE ! Viteza ,telefoanele ,neatnția –UCID …..BĂRLD-PUIEȘTI BĂRLAD -PERIENI este șușaua cretinilor a ciobanilor și a văcarilor .Cum să respecte oligofrnul de rănd legislația cănd la serviciul rutier sunt polițiști condamnați cu suspendare adică INFRACTORI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.