spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Shia LaBeouf, dezvăluiri dureroase: a fost aproape să se sinucidă după ce fostele iubite l-au acuzat de abuz fizic și emoțional: „Aveam o armă pe masă. Nu mai voiam să trăiesc”

- Advertisement -

Shia LaBeouf, actorul căzut în dizgrație în urma acuzațiilor fostelor iubite de abuz fizic și emoțional, a oferit un rar interviu de 80 de minute preotului Robert Barron, în care a vorbit despre momentele grele din ultimii ani și despre cum a decis să treacă la catolicism.

Născut într-o familie mixtă în ceea ce privește religia, evreo-creștină, Shia a mărturisit că documentarea pentru un rol l-a făcut să treacă la religia catolică, scrie Daily Mail, care citează declarațiile din podcastul de pe YouTube. Actorul câștigător de Emmy a spus că rolul lui Padre Pio, un călugăr italian ce a fost făcut sfânt de Biserica Catolică, l-a determinat să se gândească mai mult la religie. Pentru interpretarea acestui personaj, actorul de 36 de ani a locuit într-o mănăstire și s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. El a ținut să spună că nu a acceptat rolul lui Padre Pio pentru a-L găsi pe Dumnezeu, ci pentru a-și salva cariera, dar crede că soarta lui a făcut parte dintr-un plan divin…https://www.filmnow.ro/stiri/shia-labeouf-dezvaluiri-dureroase-a-fost-aproape-sa-se-sinucida-dupa-ce-fostele-iubite-l-au-acuzat-de-abuz-fizic-si-emotional-aveam-o-arma-pe-masa-nu-mai-voiam-sa-traiesc-87967

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.