spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Show de zile mari la Bachus

- Advertisement -

Distracţia şi voia bună au continuat sâmbătă şi duminică la spectacolele organizate în cadrul Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus 2010”. Artiştii populari şi vedetele muzicii pop din România au adunat, doar duminică, peste 20 de mii de vrânceni în Piaţa Gării. Preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, a venit în fiecare seară la manifestările din Piaţa Gării şi s-a distrat împreună cu vrâncenii la cea mai importantă sărbătoare a judeţului.

Spectacolul de sâmbătă seara a fost deschis de celebra interpretă Irina Loghin ale cărei melodii au fost aplaudate de miile de focşăneni care au umplut Piaţa Gării. Au încântat şi frumoasele fete de la „Hora“ care au cântat şi dansat pe melodiile de inspiraţie folclorică, readaptate pentru a fi pe gustul publicului. Un spectacol de senzaţie au reuşit să facă şi membrii îndrăgitei trupe „De la Vegas“. Focşănenii care au avut curajul să urce pe scenă pentru a cânta alături de cei doi artişti au fost răsplătiţi de artişti cu cel mai recent disc al formaţiei. A urmat Anda Adam care, alături de trupa ei de dansatori, a făcut un spectacol de senzaţie, piesele ei îmbiindu-i la dans pe toţi petrecăreţii. Seara s-a sfârşit în compania trupei „Direcţia 5“ care a făcut un show de senzaţie.
Ultima seară de spectacole a debutat cu artista Laura Lavric care i-a încântat pe focşăneni. Peste 20 de mii de focşăneni au umplut Piaţa Gării pentru a se bucura de spectacole. Unul dintre cele mai aşteptate momente ale zilei a fost recitalul susţinut de Ana Lesko, care le-a ridicat pulsul bărbaţilor de lângă scenă. Seara de duminică s-a încheiat cu recitalul unuia dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România, Ştefan Bănică jr.. Show-ul a electrizat publicul care a cântat melodiile favorite împreună cu artistul.
Nu doar muzica bună ce a răsunat pe scena amplasată în Piaţa Gării a făcut senzaţie în rândul focşănenilor. Grătarele sfârâind cu mici, cârnăciori ori pastramă dar mai ales mustul dulce au făcut ca serile să fie perfecte. Şi cei mici s-au bucurat de sărbătoare, pentru ei fiind amplasate trenuleţe dar şi vată de zahăr sau colacii secuieşti.

Surprize pentru cei mici şi cei mari

Bachus 2010 a venit cu surprize şi pentru iubitorii teatrului. Actorii Teatrului „Mr Gh. Pastia“ au interpretat pe scena din Piaţa Gării, la ediţia din acest an, o piesă de teatru plină de umor dedicată celor mici. Copiii au fost însoţiţi de părinţi sau bunici care s-au amuzat împreună cu prichindeii de piesa pusă în scenă cu mult talent şi haz de actorii focşăneni. Nu în ulti-mul rând, sâmbătă seara, pe scena Teatrului Municipal din Focşani au urcat actorii Teatrului Naţional din Bucureşti.
Ei au pregătit pentru publicul focşănean piesa „Viaţă de cimitir” şi au reuşit să facă un spectacol cu adevărat senzaţional.
Publicul din sală a răsplătit prestaţia de excepţie cu ropote de aplauze.

monitorulvn.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.