Showroom nou în Vaslui: Barrier aduce ferestrele care îti protejeazã cãminul

NOU… Un vasluian a cumpãrat franciza celui mai puternic brand din domeniul tâmplãriei PVC si a deschis un showroom în Vaslui. Situat pe strada Traian, lângã Carrefour, acesta vine cu un concept revolutionar: ferestre si usi Barrier 80+ realizate cu noul sistem de profile din PVC, de sintezã, Synego, disponibile acum si în varianta de placare cu aluminiu. Spre deosebire de ferestrele vechi, prin care de obicei, în sezonul rece, se pierdea foarte multã cãldurã, acestea izoleazã termic si fonic foarte bine. Zgomotul, spre exemplu, se reduce cu pânã la 22 de ori, iar protectia contra spargerilor este de pânã la 10 ori mai bunã. La Barrier sunt, însã, disponibile numeroase produse de calitate: rulouri exterioare pentru ferestre, usi de garaj sectionale, tip rulou, usi rapide, bariere, accesorii si automatizãri pentru porti etc.

Cu peste 25 ani de vechime în domeniu, Barrier este unul dintre brandurile care oferã clientilor produse de top. Daniel Avram, directorul firmei Eldac Grup, societate cunoscutã în judet prin prisma experientei de peste 15 ani în constructii, instalatii electrice, tâmplãrii din aluminiu si PVC, a cumpãrat franciza si a deschis ieri, 18 iunie, un showroom de prezentare a produselor. “Noi am cãutat tot timpul sã aducem ce e mai bun pe piatã pentru clientii nostri, astfel încât sã le satisfacem necesarul pe partea de închideri de goluri, Am avut nevoie de un brand cu care sã ne reprezinte in piata de tãmplarie. Barrier ne-a oferit un model de afacere de succes, la cheie, testatã pe reteaua de magazine de specialitate pe care ei le au la nivel national si international. Vorbim de un pachet complet, cu o paletã destul de largã de produse de tip tâmplãrie din PVC si aluminiu, geam termoizolant, rulouri exterioare, usi sectionale rezidentiale si industriale, precum si automatizãri pentru porti”, a explicat Daniel Avram.

Eldac Grup asigurã montajul: “echipele au fost pregãtite de cei de la Barrier în spiritul calitãtii”

În magazinul de prezentare de pe strada Traian, vasluienii au posibilitatea de a vedea o mare parte din produse. “Showroomul are la bazã un concept arhitectural modern echipat cu o gamã completã si cu mostre de top, singurul brand de francizã din România este de la Barrier. Dorim sã ne adresãm clientilor de tip rezidential, cu o cerere de produs middle (n.r. mediu) cãtre top. Îi sprijinim în alegerea celor mai bune produse, pentru cã, pânã la urmã, toti cãutãm ce e mai bun. Pregãtirea tehnicã si teoreticã este asiguratã de cei de la Barrier, au un sistem de training continuu”, a mai explicat Daniel Avram. De asemenea, a mai precizat cã firma pe care o administreazã, Eldac Grup, asigura si montajul: “avem echipele noastre de montaj, au fost pregãtite de cei de la Barrier în spiritul calitãtii, astfel încât produsul final sã fie complet si de cea mai bunã calitate, pentru cã degeaba ai cel mai bun produs, dacã nu este livrat si montat cum trebuie”.

Avantajele tâmplãriei PVC 80+ placat cu aluminiu

PREMIUM… Pe baza unui nou concept, revolutionar, Barrier oferã produse de tâmplãrie PVC la cele mai înalte standarde. Este vorba despre ferestrele Barrier 80+ cu profilul din PVC Synego, disponibile acum si în varianta de placare cu aluminiu. Avantajele acestora sunt: izolare termicã si fonicã sporitã, fexibilitate si adaptabilitate, paletã largã de culori în care se poate vopsi – vã puteti alege o culoare caldã la interior si orice culoare ral la exterior, rezistenta mai mare la profilului la intemperii; este un produs potrivit pentru case cu personalitate.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ