4.4 C
Vaslui
30-nov.-2022

Si-a abandonat copiii si apoi s-a apucat de furat!

- Advertisement -

INCREDIBIL O femeie din judetul Vaslui, care a rãmas fãrã cei sase copii în luna iunie, fiindcã i-a neglijat crunt, a ajuns prin judetul Dolj la o familie, unde trãia în concubinaj cu unul din bãietii acesteia. Adriana Bichinet, de 34 de ani, din comuna Iana, a furat acum câteva zile cardul si actele de identitate ale capului familiei si a dispãrut, dupã ce în prealabil nepoata acestuia le-a dezvãluit cã o gãsise pe Internet pe asa-zisa “viitoare” norã, fãcând obiectul unui articol din cotidianul nostru. Ea si-a abandonat copiii, sase la numãr, cu vârste între douã luni si nouã ani, care au ajuns la DGASPC Vaslui, la asistenti maternali profesionisti. Fiindcã a fost descoperitã cu minciuna, Adriana Bichinet si-a luat tãlpãsita, dispãrând cu mai multi bani, cu cardul si cartea de identitate ale “viitorului” socru. Acum este cãutatã de zor de politistii din Dolj, find datã în urmãrire nationalã. Bomboana de pe tort este cã la Primãria Iana hoata are de executat sute de ore de muncã în folosul comunitãtii si este pasibilã de a ajunge în închisoare pentru neexecutarea unei hotãrâri judecãtoresti.

Caz incredibil în judetul Dolj, unde o femeie din comuna Iana, judetul Vaslui, a dat o loviturã grea unei familii care o adãpostise. Adriana Bichinet, cunoscutã deja de cititorii nostri, deoarece a mai fãcut obiectul unui articol în luna iunie, când i-au fost luati cei sase copii de cãtre Protectia Copilului, a furat de Sf. Nicolae, pe 6 decembrie, cardul, banii si actul de identitate ale lui Nicolae Dãnisor, din satul Padea, comuna Drãnic, judetul Dolj. Femeia, de 34 de ani, a plecat în lume dupã ce a rãmas fãrã “pietrele de moarã”, cei sase copii ai sãi, fãcuti cu sotul din dotare, Costel Bichinet, aflat acum pentru zece ani dupã gratii pentru consum si comercializare de droguri de mare risc. În luna octombrie, a fost adusã la familia Dãnisor, care are un bãiat neînsurat, de cãtre un vecin binevoitor, controlor pe tren, ca sã o prezinte ca posibilã norã. Omul a gãsit-o în tren, a ascultat o “poveste” lacrimogenã a femeii, care i-a spus cã este singurã pe lume, nu are unde sã stea, cã ar vrea sã-si gãseascã un loc unde sã munceascã si sã aibã cineva grija ei. Impresionat de lacrimile Adrianei, omul a adus-o la vecinul sãu si tânãrul Dãnisor a fost de acord sã se cãsãtoreascã cu ea.

Minciuna are picioare scurte!

Au acceptat-o în familie, însã cum soiul rãu nu piere, femeie a ascuns adevãrata poveste a vietii ei, plinã de copii pe care i-a abandonat si a început sã bea, sã cheltuiascã bani inutil si sã devinã incomodã pentru oamenii cu suflet care o primiserã în familia lor. Suspicionând cã minte, membrii familiei au cerut unei nepoate sã caute pe Internet, poate vor gãsi ceva despre aceastã femeie. Si, surprizã, au dat peste articolul apãrut în cotidianul nostru, în luna iunie, unde am relatat cazul acestei mame denaturate. Asa au aflat si ei cine este viitoarea norã: are sase copii minori cu vârste între douã luni si nouã ani, fãcuti cu sotul ei, Costel Bichinet, având casã în satul Silistea, comuna Iana. Cei sase minori au fost scosi din familie pe 10 iunie, pe motiv de crasã neglijentã a mamei. Adriana Bichinet, de 34 de ani, dupã ce i-a intrat sotul în puscãrie, anul trecut, a rãmas cu cinci copii si însãrcinatã cu al saselea copil. Au aflat si despre Costel Bichinet de 38 de ani, din comuna Iana, cã a primit zece ani de puscãrie pentru consum si trafic de droguri de mare risc, iar dupã ce a fost arestat, sotia sa Adriana a rãmas sã aibã grijã de copii. Dupã arestarea sotului sãu, Costel Bichinet, Adriana a dat dovadã de un comportament mizerabil, consumând alcool, manifestând dezinteres fatã de copii, trãind în promiscuitate si sãrãcie. Familia Dãnisor a rãmas interzisã si au pus punct “cãsniciei” abia începute cu fiul lor, spunându-i femeii sã plece imediat de la casa lor!

N-a plecat cu mâna goalã!

Ieri ne-a sunat la redactie doamna Dãnisor, care a descoperit articolul scris acum câteva luni si ne-a multumit din inimã pentru cã asa a aflat ce “poamã” bunã este viitoarea norã. “Nu stiu cum sã vã multumesc, cã dacã nu scriati dumneavoastrã, noi n-am fi aflat cine este, cã a umblat cu niste minciuni sfruntate! Am cerut unei nepoate sã caute despre ea pe Internet, poate gãsim ceva si, când am vãzut, ne-am îngrozit! I-am spus imediat sã plece de unde a venit, sã meargã la copii ei si, când a plecat, pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae, a furat banii, cardul si cartea de identitate a sotului meu. Am reclamat la politia din comunã si acum este datã în umãrire, va fi prinsã cu sigurantã, dar scrieti de ce este în stare acestã femeie, mamã denaturatã si mincinoasã, ca sã nu mai însele si alte familii! Vã multumesc încã odatã si succes în munca pe care o faceti!”, ne-a relatat sotia lui Nicolae Dãnisor, care fix de ziua lui a rãmas fãrã bani, card si actul de identitate, din cauza bunãtãtii sale sufletesti. Politia din Dolj o cautã pe Adrian Bichinet, acuzatã acum de furt. Si nu o cautã doar politia!

La Primãria Iana, are de fãcut sute de orã de muncã!

La Primãria din Iana, Adriana Bichinet a primit o sentintã judecãtoreascã, fiind decãzutã din drepturile pãrintesti si condamnatã de judecãtorii vasluieni pentru rele tratamente aplicate minorilor, la câte 20 de ore de muncã în folosul comunitãtii lunar, pentru fiecare copil. Cum are sase copii în sistem, Adriana Bichinet trebuie sã facã câte 120 de ore de muncã în folosul comunitãtii lunar, pe toatã perioada cât copii ei sunt în sistem, adicã pânã împlinesc 18 ani fiecare. Evident cã Adriana Bichinet nu este de gãsit, ca sã se punã în aplicare sentinta judecãtoreascã, astfel cã si Primãria Iana este nevoitã sã anunte politia de neexecutarea sentintei. Adrian Bichinet este acum pasibilã de a fi cercetatã penal pentru neducerea la îndeplinire a unei hotãrâri judecãtoresti, ceea ce constituie faptã penalã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.