22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Și-a bătut socrii bătrâni și a ajuns la închisoare!

AGRESIV… Bărbatul și-a terorizat fosta familie: socrii, soția și copiii și a ajuns după gratii.

RĂU LA BĂUTURĂ… Un bărbat de 48 de ani, Gabriel Adrian Dorobăț, din satul Rai, suburbie a orașului Murgeni, a fost arestat preventiv, pentru că și-a bătut foștii socri!

Acesta a provocat scandal la locuința bătrânilor (socrul de 80 de ani și soacra de 76 de ani), i-a bătut bine, iar poliția venită la fața locului, i-a dat un ordin de restricție provizoriu pentru 5 zile. Pe data de 3 iunie, poliția s-a deplasat la Rai, să-l anunțe pe Adrian Dorobăț că Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecție împotriva lui, pentru 6 luni, nemaiavând voie să se apropie de casa socrilor sau a fostei soții. Numai că, fostul ginere era decis să-și terorizeze fosta familie: socrii, soția și copiii. Astfel că, după ce a primit avertizarea de la polițiști, acesta s-a dus glonț la cei cu care i s-a interzis să ia legătura și a pornit iar un scandal monstru. Când a auzit că vin iar polițiștii, „zmeul” și-a luat coada între picioare și a fugit. Polițiștii nu l-au găsit și au plecat, dar nu prea departe. Așa că, atunci când inculpatul Dorobăț a venit iar să facă scandal, a fost prins, reținut și încătușat. A fost prezentat la Judecătoria Bârlad, unde procurorul de caz a solicitat instanței emiterea mandatului de arestare preventivă. Lucru cu care judecătorul de drepturi și libertăți a fost de acord.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată față de inculpatul D.G.A., de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în dosarul de urmărire penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului D.G.A., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de: încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție în formă continuată, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 04 iunie 2022 până la data de 03 iulie 2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul D.G.A.”, a precizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here