24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Si-a batut sotia cu o coada de secure!

Doi copii ar putea rãmâne fãrã mamã chiar în preajma Crãciunului!

CRUZIME… O femeie de 36 de ani din satul Vãleni a ajuns ieri în comã, la un spital din Iasi, dupã ce sotul acesteia a bãtut-o cu o cruzime greu de închipuit, chiar în fata celor doi copii. De fricã, acestia au fugit în picioarele goale prin zãpadã .Aflând cã femeia se aflã într-o stare criticã, vecinii au sunat ieri dimineatã la 112, pentru a chema Ambulata si Politia. În fata oamenilor legii, individul si-a recunoscut faptele. Culmea este cã el ar putea scãpa de pedeapsã, dacã se va dovedi cã nu este responsabil de faptele sale, având în vedere cã asearã a fost deja internat la sectia de “psihiatrie” a spitalului municipal din Husi.

OFICIAL “Prin intermediul serviciului 112, azi (ieri, n.r.) dimineatã s-a primit un apel de la un cetãtean din satul Vãleni, comuna Pãdureni, cã o femeie de 36 de ani a fost agresatã si se aflã în locuinta ei, într-o stare gravã. La fata locului s-au deplasat imediat politisti din cadrul Biroului de Ordine Publicã pentru Mediul Rural Husi. Din primele cercetãri se pare cã sotul femeii, în vârstã de 42 de ani, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu o coadã de secure. Chiar el a fost cel care i-a spus dimineatã vecinului cã victima are nevoie de ajutor, dar fãrã sã îi spunã cauza. I-a zis doar cã sotia sa a lesinat. Victima a fost transportatã la spitalul municipal Husi, iar ulterior la o unitate spitaliceascã din Iasi. În functie de starea femeii si de numãrul de zile de spitalizare ale ei, ancheatorii vor stabili încadrarea faptelor comise de agresor”, a precizat inspectorul de politie, Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt al IJP Vaslui.

“Vine Crãciunul la copilasii acestia si, fereascã Dumnezeu, îi gãseste fãrã mamã!”

GURA LUMII! În fapt, Veronica, femeia care se aflã la un pas de moarte din cauza bestiei cu care are doi bãieti, de 10 si respective 14 ani, era obsinuitã cu bãtãile. Ieri noapte, Viorel a rãbufnit chiar în fata copiilor, care, odatã scãpati din casã, au fugit cu picioarele goale prin zãpadã la o bunicã a lor, ca sã anunte ce se întâmplã. “Copiii au fugit noaptea, cu picioarele goale prin zãpadã, la bunica lor. De câte ori se îmbãta, Viorel o bãtea rãu. Ea e femeie de treabã, necãjitã. El e un betiv. Toatã lumea s-a speriat când a auzit si, stiti cum e la sat, cã s-a auzit cã biata femeie a si murit. Pãcat! Vine Crãciunul la copilasii acestia si, fereascã Dumnezeu, îi gãseste fãrã mamã? El era cam nebun, asta o stim toti. Lua si o pensie de handicap, parcã. Nici cei doi copii nu sunt prea sãnãtosi, au probleme de sãnãtate, sãracii, tot de la traiul greu din familie”, au spus vecinii.

Bestia a fost internatã la Psihiatrie!

DRAMÃ Dupã ce a dat declaratii politistilor, Viorel Popa, de 42 de ani a fost internat la sectia de psihiatrie a spitalului municipal “Dimitrie Castroian” din Husi. “Persoana este cunoscutã cu afectiune psihicã. Se va face o expertizã pentru a se vedea dacã este sau nu rãspunzãtor de faptele sale”, au pecizat cadrele medicale. În tot acest timp, medicii ieseni au depus toate eforturile ca Veronica sã îsi revinã, însã, desi în viatã, medicii s-au arãtat rezervati în privinta sanselor de supravietuire ale femeii.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here