Și-a distrus viitorul dintr-o prostie! Un adolescent poate ajunge în pușcărie după ce a fost provocat de un pensionar pe Bulevardul Independenței! Bătrânul a murit după o lovitură!

Un tânăr de 19 ani este acuzat că a provocat moartea unui ieșean. Marian Teodor Tapoveț a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. Scandalul a fost iscat de victimă, care l-a înjurat pe puști și a încercat să îl lovească

Un puști de 19 ani riscă să-și petreacă tinerețea în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că a provocat moartea unui ieșean. Un conflict banal s-a transformat foarte repede într-o tragedie, atât pentru victimă, cât și pentru Marian Teodor Tapoveț.
Totul a pornit de la o ceartă pe stradă, în buricul târgului. Conform anchetatorilor, înainte de a da cei doi pumni, Marian Teodor Tapoveț (19 ani) ar fi fost înjurat de către victimă, un bărbat de 64 de ani, din Iași. Întregul scandal, care a dus la moartea unui om, a avut loc ziua-n amiaza mare, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș.

Marian Teodor Tapoveț, acuzat că a făcut moarte de om

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Marian Teodor Tapoveț. Acuzația adusă de anchetatori în cazul puștiului de 19 ani este cea de lovituri cauzatoare de moarte, în stare de provocare. … https://www.bzi.ro/si-a-distrus-viitorul-dintr-o-prostie-un-adolescent-poate-ajunge-in-puscarie-dupa-ce-a-fost-provocat-de-un-pensionar-pe-bulevardul-independentei-batranul-a-murit-dupa-o-lovitura-exclusiv-4063008?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ