spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Si-a înjunghiat concubinul în fata fiicei de doi ani

- Advertisement -

FÃRÃ INIMÃ Liliana Gavrilutã si-a omorât sâmbãtã, 8 septembrie, concubinul, pe Petru Rusu, de 42 de ani, dupã ce s-au certat la „cutite”. De fatã când femeia si-a omorât concubinul a fost fetita lor de numai doi ani. Când a realizat ce-a fãcut, femeia a încercat sã arunce vina pe tatãl ei, aflat în vizitã la Solesti, care dormea în casã. Vecinii au luat de bunã declaratia ei si, pânã la sosirea criminalistilor, l-au legat pe bietul om cu o sârmã de gard! Dar procurorul criminalist a fãcut luminã printre declaratiile aberante ale femeii si astfel ea a recunoscut într-un final cã l-a omorât pe Petru Rusu. Ieri Liliana Gavrilutã a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, sub acuzatia de omor deosebit de grav.

Localnicii din comuna vasluianã Solesti sunt îngroziti de o crimã petrecutã sâmbãtã, în zi sfântã, pe 8 septembrie, în comuna lor. În timpul unei certe, Liliana Gavrilutã, în vârstã de 37 de ani, l-a înjunghiat în piept pe bãrbatul cu care trãia, iar acesta a murit pe loc. Femeia a profitat de faptul cã la ea în vizitã se afla tatãl ei, care venise sã-si cumpere câte ceva din târgul de la Solesti. Când acesta s-a culcat, femeia a început sã pregãteascã de mâncare si s-a certat cu concubinul ei, Petre Rusu, de 42 de ani. Cei doi se certau deseori, iar femeia era extrem de violentã cu concubinul, de multe ori bãtându-l si amenințând cã într-un final va muri de mâna ei. Si chiar asa a fost!

Scene de cosmar

Au tãiat un iepure si au început sã facã mâncare. Apoi au început sã se certe, aducându-si jigniri reciproce. El, victima, a împins-o pe autoare, dupã care ea a pus mâna pe cutitul cu care a tãiat carnea si i-a aplicat o loviturã de cutit în piep. Cei doi se certau foarte des iar femeia era violentã cu concubinul. Asa s-a întâmplat si acum, ea înfingându-i cutitul în piept dupã ce el a împins-o, în timp ce tãiau iepurele. Vãzând cã l-a omorât, femeia s-a gândit cã poate arunca vina pe tatãl ei, care dormea linistit în casã si a început sã strige „Mi l-ai omorât, mi l-ai omorât!”, fiind auzitã de vecini. Când un vecin, rudã de-a victimei, a venit sã vadã ce s-a întâmplat, ea a spus cã tatãl ei l-a omorât pe Petru Rusu. Oamenii, vãzând un necunoscut în ogradã, au crezut-o si au anuntat la 112 politia, iar pe bietul om, trezit din somn de scandalul iscat, l-au legat cu o sârmã de gard. Asta au gãsit procurorii si politistii la locul crimei, în ograda lui Petre Rusu: pe el acoperit cu o pãturã, pe ea rãzvrãtitã cã tatãl i-a omorât concubinul, o fetitã de doi ani extrem de agitatã, ea fiind martorã la tot ce s-a petrecut, iar pe „criminal” legat de gard cu sârmã!

Concubina criminalã si mincinoasã!

Când au început cercetãrile, procurorul criminalist Alice Ruja a avut primele îndoieli. Toti vecinii spun cã cei doi consumau alcool si se certau des, iar femeia era cea violentã din cuplu, îl bãtea pe concubin si îl ameninta cu moartea adeseori. De asemenea, se pare cã femeia a încercat mai demult sã o omoare si pe mama bãrbatului. Se pare cã bãrbatul a fost cel care a provocat scandalul, el acuzându-si concubina de infidelitate si împingând-o peste un pat din curtea locuintei. În cãdere, femeia s-a lovit cu spatele de marginea patului, ceea ce a determinat-o, sustin anchetatorii, sã ia un cutit de bucãtãrie si sã-l înjunghie pe acesta în piept. „Initial ea a încercat sã mintã si sã arunce vina pe tatãl ei. Acesta dormea în casã când s-a întâmplat fapta, iar ea a spus cã tatãl a aruncat cãmasa plinã de sânge sub pat si cã el a omorât omul. Cercetãrile au scos însã la ivealã adevãrul, bãrbatul a negat toate acuzatiile, iar într-un final ea a recunoscut cã l-a omorât.”, a spus procurorul criminalist Alice Ruja. „Mã bãtea si îmi vorbea urât”, a spus în apãrarea ei Liliana Gavrilutã. Ea este despãrtitã de sotul sãu, de opt ani si tot de atunci trãia cu Petru Rusu, cu care are doi copii: unul de 3 ani, dat în plasament familial si unul de doi ani, care a si fost martor la tot ce s-a întâmplat. Dupã incident, fetita de 2 ani a celor doi a fost dusã într-un centru de plasament. Femeia mai are alti patru copii, cu sotul ei legal, care se aflã tot în grija statului. Ieri, Liliana Gavrilutã a fost prezentatã la Tribunalul Vaslui cu propunere de arestare preventivã pentru comiterea infractiunii de omor deosebit de grav, judecãtorii însusind propunerea procurorului si emitând mandatul de arestare. Liliana Gavrilutã a fost introdusã în arestul IPJ Vaslui, riscând 20 de ani de închisoare pentru fapta ei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.