0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Și-a înscenat răpirea, ca să poată pleca în vacanță cu amantul. Soțul ei a înaintat divorțul în ziua în care ea și-a recunoscut fapta

- Advertisement -

Soțul lui Sherri Papini, femeia din California acuzată că și-a înscenat răpirea în 2016, ca să poată pleca în vacanță cu amantul, a cerut divorțul și custodia celor doi copii, potrivit CNN.

Papini, 39 de ani, tocmai a pledat vinovată pentru faptele de acum 6 ani. În aceeași zi, soțul ei, Keith Papini, a înaintat acțiunea de divorț. A cerut, de asemenea, și custodia celor doi copii spunând că soția lui „nu acționează într-o manieră rațională”. Și-a mințit copiii cu privire la dispariția ei, a spus Keith Papini în documentul depus la instanță.

Sherri nu și-a mai văzut copiii din 4 aprilie și a lipsit de la o vizită programată, a mai spus el, cerând autorităților să îl „ajute să-mi protejez copiii de impactul negativ al notorietății mamei lor”.

Potrivit cererii de divorț, soții Papini sunt căsătoriți din octombrie 2009 și s-au separat anul acesta, pe 3 martie, în aceeași zi în care femeia a fost pusă sub acuzare pentru faptele de acum 6 ani.

Sherri Papini a fost dată dispărută de soțul ei în noiembrie 2016, după ce ieșise la jogging lângă casa ei din districtul Shasta. Trei săptămâni mai târziu, de Ziua Recunoștinței, a fost găsită singură pe o autostradă interstatală, la 200 de kilometri distanță de casă…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/si-a-inscenat-rapirea-ca-sa-poata-pleca-in-vacanta-cu-amantul-sotul-ei-a-inaintat-divortul-in-ziua-in-care-ea-si-a-recunoscut-fapta-1915403

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.